giv 
	    	Utilizator

giv 
	    	Utilizator	    

dehel 
	    	Utilizator

dehel 
	    	Utilizator	    

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari	    

~ final discuție ~
 leskography	                   

Salutare, inainate sa ma judecati ... \'asa ti-a trebuit daca ai condus beat\', va rog sa-mi cititi povestioara :)

In data de 20 iunie, 2013 am organizat ... (vezi toată discuția)
	                    leskography	                   

Salutare, inainate sa ma judecati ... \'asa ti-a trebuit daca ai condus beat\', va rog sa-mi cititi povestioara :)

In data de 20 iunie, 2013 am organizat ... (vezi toată discuția)

r0bert	                   

Buna ziua. Acum 2 zile eram la un bar din oras cu niste cunostiinte. Unul dintre ei avea masina si bause in jur de 4 beri si s-a urcat la volan. Ne-am urcat ... (vezi toată discuția)
	                    r0bert	                   

Buna ziua. Acum 2 zile eram la un bar din oras cu niste cunostiinte. Unul dintre ei avea masina si bause in jur de 4 beri si s-a urcat la volan. Ne-am urcat ... (vezi toată discuția)

daniel39	                   

in data de 15.02.2013 am fost oprit in trafic de politia rutiera si am fost testat cu etilo-testul unde a reiesit o concentratie de 0,49 in aerul expirat.am ... (vezi toată discuția)
	                    daniel39	                   

in data de 15.02.2013 am fost oprit in trafic de politia rutiera si am fost testat cu etilo-testul unde a reiesit o concentratie de 0,49 in aerul expirat.am ... (vezi toată discuția)