avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare credit impotriva riscului de somaj
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare credit impotriva riscului de somaj

Buna ziua. Sunt in prezent angajat la o societate comerciala, si in conditiile in care am contract de munca pe perioada nedeterminata si perspective rezonabile de a-mi pastra locul de munca, as dori sa fac o asigurare impotriva riscului de somaj in beneficiul bancii unde am un credit de nevoi personale fara ipoteca.
Am contactat banca, aceasta are divizie de asigurari,dar nu si produsul acesta in portofoliu. Am stabilit cu ei un acord de principiu,in cazul in care un alt asigurator e dispus incheie polita in beneficiul lor. Exista posibilitati de a lua o astfel de polita de pe piata asigurarilor?
Cel mai recent răspuns: nextservice , utilizator 10:36, 2 Decembrie 2011
am avut si eu o astfel de asigurare cand aveam credit la cetelem! Incearca acolo!!!
In functie de banca creditoare, s-ar putea sa aveti deja o astfel de asigurare.
Alico

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita de asigurare privata paulhm paulhm este posibil sa faci o polita de asigurare privata pentru somaj ca salariat sau ca PFA?este posibil sa faci o polita de asigurare privata pentru pierderea ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditul in urma decesului maya17 maya17 Buna ziua. Anul trecut ,,exact pe 31 Decembrie,tatal meu a contractat un credit de nevoi personale ,fara garantie imobiliara,de la un IFN(TBI).Valoarea ... (vezi toată discuția)
Plata ratelor papiu papiu buna.Ma numesc Papiu Septimiu si acum cateva zile mi-a fost b furat din masina un laptop cumparat prin rate la cetelem.furtul l-am reclamat la politie,am ... (vezi toată discuția)