avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune !

Buna ziua ! Va rog mult daca ma poate ajuta cineva . Cu cativa ani in urma am lucrat la o sc .bancara .Acum un an am fost citata la pol. spunandu-mi ca s-au comis niste infractiuni . intai mi-au luat o declaratie ca martor ,iar apoi mi-au adus la cunostinta ca si eu sunt acuzata de inselaciune in 2 dosare si fals sub semnatura privata in cele 2 dosare si art 41 /CP. dupa care mi-au luat probe grafologice si atat . Acum cateva zile m-au cautat din nou de la pol si m-au chemat la procuratura sa imi prezinte dosarul . Acolo m-au intrebat daca recunosc fapta ( mentionez ca : dupa felul cum am inteles eu ori ziceam ca eu am comis acele infract. in fata proc. sau ca ma trimit in judecata si tot trebuie sa spun ca eu am comis faptele ...ca eu si asa si asa tot voi fi vinovata ) si daca regret sau imi pare rau si eu m-am gandit ca ori cum pe mine ma vor scoate vinovata si daca sunt si daca nu sunt vinovata si le-am spus ca eu am comis faptele si ca regret ( am crezut ca se termina totul prejudiciul este in jur de 6000 lei ).Dupa care proc. mi-a spus ca nu se termina si ca raspund pt cele comise ..... niciodata nu am comis nici o infractiune ,intre timp am terminat fac. am fam si 2 copii minori si in prezent mai fac o facultate . Va rog mult sa imi spune-ti : ce pedeapsa a-si putea primii de la instanta tinand cont de faptul ca nu am antecedente penale si de nici un fel, am o comportare buna in societate si 1 an si cat am lucrat la aceea soc .am fost un ex bun si chiar am candidat la o functie de conducere si am zis ca recunosc faptele si ca regret sau asa ceva . Va multumesc mult ,cu stima Marina.
Cel mai recent răspuns: xntcristina , utilizator 19:37, 3 Decembrie 2011
Sunteti pasibila de pedeapsa inchisorii cu executare pentru ca sunteti incadrata la concurs de infractiuni,va recomand sa va angajati un aparator si foarte rau ca nu v-ati angajat de la bun inceput.
multumesc pt raspuns ,am auzit ca pt un proces penal un avocat este foarte scump si nu imi pot permite ( sunt eleva si momentan nu lucrez ) ,credeti ca pot avea un avocat din oficiu ,sau cum a-si putea sa procedez ?
in mod normal,avand in vedere pedepsele trebuia sa aveti avocat din oficiu la inceperea urmaririi penale,in fine vorbiti cu cei de la Parchet sau faceti cerere de asistenta juridica din oficiu la baroul din orasul de resedinta de judet,de unde sunteti?
Va multumesc inca o data si asa am sa fac . Trebuie sa depun cerere acum inainte de a trimite parchetul dosarul in instanta sau cand se incepe procesul ? Si unde trebuie sa depun aceasta cerere la Judecatorie sau direct la Barou ?
Scuze,Brasov.

Alte discuții în legătură

Dosar penal de inselaciune ionutz2011cent ionutz2011cent sunt cercetat intr-un dosar de inselaciune pe internet in cazul unor schimburi de telefoane , adica oamenii i-mi trimiteau un telefon sau produs electronic si ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa delapidare andreea2003 andreea2003 buna ziua, indraznesc sa va adresez si eu cateva intrebari: - am luat de la banca la care lucrez suma de 27500 eur, facandu-mi un overdraft neautorizat pe ... (vezi toată discuția)
Delapidare nelutza78 nelutza78 Care este pedapsa pentru un dosar de delapidare intentat mie pentru suma de 745 de lei.Am lucrat ca si casiera la un magazin si am luat din casa in decursul ... (vezi toată discuția)