avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice vicele primar si fiul lui fost politist considera ca ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

vicele primar si fiul lui fost politist considera ca este furt

acum vreo 30 de ani bunicul meu care acum este decedat a pus o teava care sa traverseze drumul de la tara pt a trece apa prin ea iar eu acum am scoso dupa 30 pt ca nu mai curgea ap prin ea si am hotarat sa o scot pt a puneo in fata porti ca sa o folosesc drep pod eu nu cred ca mai stie prea multa lume de ea pt ca toti cei mai in varsta au decedat si asa ca nu am cum sa fac dovada ca este a mea . asa ca vice primarul si fiul lui care va fi viitor candidat la primarie sustin ca aceasta teava este a primariei doar pt simplu fapt ca bunicul meu a pus teava pe domeniul public .
din cate imi dau eu seama cred ca acum 30 de ani cand a fost pusa in drum teava cum sustin cei doi cred ca ar trebui sa aiba ceva in arhiva primariei cu care ar trebui sa dovedeasca? si dupa cum spune legea eu am o banca la poarta pe care mai stam vara si asta inseamna ca este pe domeniul public deci daca eu faram sau scot banca de acolo inseamna ca imi fur propria banca? astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra cred ca imi vor fii de mare folos
Cel mai recent răspuns: frank_costello , utilizator 10:56, 15 Decembrie 2011
Sa faca primaria dovada faptului ca teava le apartine lor.Daca nu pot dovedi, parerea mea este ca nu puteti fi acuyata de nimic.Teava va apartine.
da dar cei doi imi cer sa fac eu dovada ca teava imi apartine si in cazul in care au facut o plangere la politie ce se poate intampla si cum scap de ei sau mai bine zis ce trebuie sa fac sau sa le zic legal sau ma rog un alin.sau un ar.din codu penal sau ma rog de ce apartine asta
Ultima modificare: Joi, 1 Decembrie 2011
ciucu, utilizator
Dupa cum a zis si legally_aid, ei trebuie sa faca dovada ca tu esti vinovat de ceva, nu invers.
Chiar daca fac o plangere la politie, trebuie ca politia sa dovedeasca ca teava este proprietatea primariei si ca tu ai luat-o. Teoretic n-ar trebui sa patesti nimic, pentru ca daca teava este a ta, nu ar avea de unde sa existe dovezi ca e a primariei. Totusi daca politistul e mai mult militian, stii foarte bine ca nimic nu e imposibil. Cel mai bine ar fi sa ajungi cumva la o intelegere, desi nu e corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune andr33ac2008 andr33ac2008 bunicul meu e decedat din 2005 si acum avem posibilitatea sa facem succesiunea. mostenitori sunt bunica mea, mama mea si unchiul meu. am fost sa scot anexa 23 ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? dienusa dienusa S-a emis un TP pe numele tatalui meu si al cumnatei mostenitori ai def. MG...MG il chema si pe fratele lui tata....Terenurile au apartinut lui ... (vezi toată discuția)
Totul e in regula alezzx21 alezzx21 Buna ziua vreau sa va cer pareri despre problema mea, am construit o casa cu etaj, si cand am construito in proiect a fost si un geam catre vechin normal ca ... (vezi toată discuția)