Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 ana_abo	                   

Este probabil sa-mi dau demisia de la actualul loc de munca, prin urmare pot sa-mi inchei un contract cu casa de pensii si sa-mi platesc CAS-ul ? Dar cu  casa ... (vezi toată discuția)
	                    ana_abo	                   

Este probabil sa-mi dau demisia de la actualul loc de munca, prin urmare pot sa-mi inchei un contract cu casa de pensii si sa-mi platesc CAS-ul ? Dar cu  casa ... (vezi toată discuția)

anonimusaleator	                   

as dori sa stiu care sunt conditiile de platire a darilor catre stat pt a beneficia de asigurare medicala  (vezi toată discuția)
	                    anonimusaleator	                   

as dori sa stiu care sunt conditiile de platire a darilor catre stat pt a beneficia de asigurare medicala  (vezi toată discuția)

draganmariana	                   

Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare?
    Am o cunostiinta din Braila, si doreste sa-si plateasca pensia, sanatatea si somajul ... (vezi toată discuția)
	                    draganmariana	                   

Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare?
    Am o cunostiinta din Braila, si doreste sa-si plateasca pensia, sanatatea si somajul ... (vezi toată discuția)