avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

Va rog sa-mi spuneti,in cazul de concediere individuala,ori colectiva,angajatii beneficiaza de drepturi financiare ,din partea angajatorului?
Daca da,de ce anume?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:52, 2 Decembrie 2011
costi_smkr a scris:

buna ziua,
angajatii activeaza in ramura comert.

In acest caz, sunt aplicabile prevederile CCM la nivel de ramura comert care stipuleaza:in art.76 alin.1, acordarea a doua salarii lunare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post constructii Viovas Viovas Buna ziua. daca desffintez postul unei persoane si firma activeaza in domeniul constructiilor, cate salarii compensatorii sunt obligat sa-i acord acesteia? Noi ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca monik monik buna ziua! mai sunt obligatorii platile compensatorii in caz de concediere pt motive neimputabile salariatului? multumesc (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii larisa_ larisa_ Incepand cu data de 17.09.2010, contractul meu de munca a incetat conform art 65 alin 1 din codul muncii. Din cauza reducerii activitatii mi-a fost desfiintat ... (vezi toată discuția)