Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ContSters67688 
	    	Utilizator

ContSters67688 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Ion  Gabriel Anghelus 
	    	Avocat

Ion  Gabriel Anghelus 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 stanila bogdan	                   

Buna! In 2007 am luat un credit de 16000€ , dupa cateva luni m-am casatorit, iar din 2009 nu am mai platit creditul, acum as vrea sa stiu daca banca ... (vezi toată discuția)
	                    stanila bogdan	                   

Buna! In 2007 am luat un credit de 16000€ , dupa cateva luni m-am casatorit, iar din 2009 nu am mai platit creditul, acum as vrea sa stiu daca banca ... (vezi toată discuția)

ifronea	                   

daca am un credit la o banca si nu pot sa platesc pentru ca nu am o sursa stabila de venit, ce repercursiuni voi suporta din partea bancii creditoare? (vezi toată discuția)
	                    ifronea	                   

daca am un credit la o banca si nu pot sa platesc pentru ca nu am o sursa stabila de venit, ce repercursiuni voi suporta din partea bancii creditoare? (vezi toată discuția)

moa_gabor	                   

Buna ziua, am primit o somatie de plata de la o firma de recuperare datorii. Am o restanta in valoare de 1100 RON catre o banca la un credit mai vechi, din ... (vezi toată discuția)
	                    moa_gabor	                   

Buna ziua, am primit o somatie de plata de la o firma de recuperare datorii. Am o restanta in valoare de 1100 RON catre o banca la un credit mai vechi, din ... (vezi toată discuția)