avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dupa incetarea indemnizatiei de somaj cum pot ramane ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dupa incetarea indemnizatiei de somaj cum pot ramane asigurat la pensii, sanatate si somaj?

As dori sa stiu daca la incetarea indemnizatiei de somaj mai avem calitatea de asigurati la sistemul de stat de asigurari de sanatate , la sistemul de pensii si daca mai avem , in general, vreo calitate de asigurati si de-asemenea cum ar trebui sa procedam pentru a ne pastra aceasta calitate? Trebuie sa ne platim singuri contributiile si unde anume? Care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:30, 3 Decembrie 2011
1. - Daca eu va raspund ca mi se pare normal sau nu sigur ca nu va poate ajuta cu nimic.
- Mie mi se pare normal ca fiecare om apt de munca sa aiba un loc de munca si sa primeasca un salariu.

2. Va puteti adresa Primariei si daca indepliniti conditiile legale veti primi ajutor social.

3. - Intrati pe
[ link extern ]
si vedeti ca scrie acolo conditiile si actele necesare.
- Ce spune acolo este valabil pentru toate Primariile din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de asigurare in sistemul public de sanatate si in sistemul public de pensii cristina1967 cristina1967 As dori sa stiu unde ma pot adresa pentru a-mi plati cartea de munca in nconditiile in care nu am un loc de munca. (vezi toată discuția)
Pot sa ma asigur la pensii, sanatate si somaj? Leordeanu Leordeanu Un cetatean care se intoarce in Romania dupa o perioada de lucru in Uniunea Europeana (5 ani)se poate asigura la somaj pana in momentul in care gaseste de ... (vezi toată discuția)
Plata contributii individual kammy13 kammy13 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati intr-o problema: Un salariat si-a dat demisia si doreste sa isi plateasca singur contributiile la stat. Ce contributii ... (vezi toată discuția)