avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sunt in afara tarii cu o masina a carei ITP a expirat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sunt in afara tarii cu o masina a carei ITP a expirat si vreau sa stiu daca agentul vamal poate restrictiona intrarea in tara a autovehicului

sunt in afara tarii cu o masina a carei ITP a expirat si vreau sa stiu daca agentul vamal poate restrictiona intrarea in tara a autovehicului,sau poate creea probleme avand in vedere ca regulamentul de circulatie se refera numai la agentul de circulatie ca avand dreptul de a ridica certificatul si sanctiona conducatorul autovehiculului:sorry:
Cel mai recent răspuns: cristinaaa123 , utilizator 23:28, 11 Iulie 2012
Remus39,pana la urma care a fost rezolvarea?ai reusit sa aduci masina inapoi in Ro?si daca da,cum?? :-(
1-Daca iti e retinut c.i va fi o mica mare problema pt ca actele vor fi trimise de politie ........in tara de origine a autoturismului,si 2-nu cred ca vreo statie itp iti va face verificarea la un auto inmatriculat in alt stat.
Asta in cazul in care auto e inmatriculat in alt stat.daca e inmatriculat in romania e alta discutie.
Nutzzu,un auto inmatriculat in ro,care se afla in afara tarii si itp'ul expira :-( cine are rezolvarea pt a o aduce in tara? :-(
Vamesul nu are calitatea de politist rutier,asa ca nu iti poate retine c.i(trebuie pv si dovezi).Este posibil sa maraie putin,sa ameninte ca iti ia c.i,dar......cu atat ramene.Ca fapt divers am intrat in tara acum 3 zile si vamesul nu a verificat decat actul de identitate,depinde si de bafta.
Sfatul meu:da-i inainte cu tupeu.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2012
nutzzu, utilizator
Multumesc nutzzu,asa o sa fac,nu am de ales...pe platforma parca nu imi vine sa dau atatia bani...dar totusi mai astept si alte pareri pana plec.multumesc :-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp expirat la intrarea în românia Marinex Marinex Bună ziua tuturor, nu sunt sigur dacă s-a mai discutat de recent pe acest subiect, dar am o nelămurire. Mi-a expirat ITP-ul la autoturism, în acest moment ... (vezi toată discuția)
Circulatie itp expirat Bogdan Bibicu Bogdan Bibicu Buna ziua! As dori sa stiu daca se face dosar penal pentru circulatia cu o masina cu inmatricularea suspendata din cauza de ITP expirat. Daca da, cui ma ... (vezi toată discuția)
Expirarea itp-ului oana_dianaB oana_dianaB Buna ziua am si eu o intrebare! Sunt plecata cu masina in Spania iar cat d curand imi va expira itp.ul ce patesc dak nu ajung l timp sa.l renovez??:(:(:( (vezi toată discuția)