avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită - ce trebuie facut pentru oprirea executarii?
Discuție deschisă în Executare silită

- ce trebuie facut pentru oprirea executarii?

daca I.C.C.J. a acceptat suspendarea unei executari, ce trebuie facut pentru oprirea executarii?-multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 14:44, 3 Decembrie 2011
depinde de situatia concreta...se suspenda executarea.dati amanunte daca vreti un raspuns mai detaliat
Daca s-a suspendat executarea , atunci aceasta nu mai poate continua până la soluţionarea contestaţiei la executare sau a altei cereri privind executarea silită ...
Legalizati hotararea de suspendare sau obtineti un certificat de grefa dupa minuta hotararii, apoi le depuneti la executorul judecatoresc care face executarea silita.

- eu am aflat hotarirea Inaltei Cutii pe net. Va rog, cum pot obtine hotarirea? - multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator
Daca hotararea este redactata, faceti o fotocopie din dosarul Inaltei Curti. Daca nu este redactata, faceti cerere de eliberare a certificatului de grefa.

Alte discuții în legătură

Hotarari judecatoresti definitive si irevocabile neexecutate de functionari publici pin pin Buna ziua, va supun atentiei urmatoarele: Am obtinut 2 hotarari judecatoresti definitive si irevocabile una privind suspendarea executarii unui act ... (vezi toată discuția)
Care va fi data prescrierii ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog din suflet sa imi spuneti: 1. - la ce data se prescrie dreptul de a cere intoarcerea executarii silite, daca hotararea in baza careia ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa in cererea de stramutare - pentru ce? natyca natyca Am inregistrat la ICCJ o cerere de stramutare a unui dosar penal de pe rolul Curtii de Apel. Am inteles ca trebuie sa obtin un certificat de grefa pe care sa ... (vezi toată discuția)