avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzatie de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzatie de furt

fata mea (clasa 12 )a fost acuzat de profesorul de la meditatii,care este si cel de scoala ca i-a furat un laptop mic din casa.In ora de meditatii a fost prezent si alt copil pe langa ea si profesor.In timpul sedintei a fost la baie, care se afla langa camera de meditatii si s-a intors la locul ei .Mentionez ca ea poarta lucruri mulate pe corp, iar geanta cu caietele era langa profesor pe canapea , din cele declarate de ea si de copilul celalat, iar la plecare au fost condusi la usa.In acea casa se perinda zilnic zeci de copii.Lucrul acesta s-a intamplat pe 1 dec .Ieri ,adica sambata am fost sunata de acest profesor si"executata",parca eram la interogatoriu fara drept de replica la nicio fraza din cele spuse de dansul,amenintata ca se v-a duce la politie daca nu ii inapoiez laptop-ul in maxim o ora si ca fata mea nu va mai fi primita in scoala de luni si ca o v-a paste puscaria.Am fost la politie si am relatat cazul ca sa stiu ce implicatii aduce , avand in vedere ca fata are in viitor de sustinut niste examene si acest profesor ii este profesor si la clasa.Acum sa va spun de ce suspiciunea este asupra ei.Din pacate ea a facut niste lucruri care o incrimineaza in opinia profesorului.Acest profesor i-a dat posibilitatea sa stranga bani pt niste manuale iar ea banii acestia i-a dat prietenului(ca sa il ajute cu o datorie), iar cand a venit scadenta nu a avut de unde sa ii dea ,dar nici nu ne-a spus noua parintilor .Am strans banii , i-am platit datoria si lucrurile au intrat in normal.Atunci a fost amenintata ca o da afara din scoala , ca el are influenta asupra copiilor din clasa, asupra consiliului profesoral si ca daca cumva fura de la el din casa v-a ajunge la inchisoare.Fata face psihoterapie in urma celor intamplate in acea scoala.Acum asteptam sa ne vina citatie de la politie pt ca nu am dat curs invitatiei d-lui profesor,nu va spun ce stresant este.Va rog sa imi dati un sfat cum sa procedez.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 12:21, 4 Decembrie 2011
reclamati-l pe profesor la inspectorat... nu avea voie sa faca meditatii cu copii din clasele unde preda el...puteti spune ca va constrans moral sa acceptati sa faca cu el meditatii in conditiile in care este profesorul ei de la clasa... puteti face si plangere pentru calomnie impotriva profesorului daca continua sa va faca atmosfera la scoala si va streseaza fata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzul directorului Anayllyl Anayllyl Buna seara! Va rog sa ma sfatuiti cum ar fi bine sa procedez. Sunt profesor intr-o scoala din mediul rural. Directoarea este foarte autoritara, nu permite ... (vezi toată discuția)
Umilire copii la scoala RLS RLS Buna ziua, la o scoala gimnaziala din Satu Mare din lipsa salilor de clasa doua clase de a V-a se muta in fiecare ora in alta sala de clasa. Azi la ora de la ... (vezi toată discuția)
Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)