avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LEGE PROPRIETARI - expropiere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LEGE PROPRIETARI - expropiere

sunt proprietar de teren !. gaz metan mi-a cerut aprobarea sa sondeze pe teren cautand gaz. am fost de acord in schimbul unei sume de bani. in urma sondarilor pe pamantul meu s-a descoperit un mare zacamant de gaz si acum vor sa ridice o cladire de extractie pe terenul meu(cumparandu-mi pamantul sau chirie) cu acest lucru nu as fi de acord. exista o lege care sa ma oblige sa accept acest lucru.( zic si eu interes national, desi e societate privata acum din cate stiu) astept raspuns. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: biluta77 , utilizator 20:34, 5 Decembrie 2011
Potrivit art. 2 alin. (1) lit. d din legea nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica “d) lucrările de interes naţional de dezvoltare a producerii, transportului şi distribuţiei de energie electrică şi gaze naturale, precum şi a extracţiei de gaze naturale;” , iar potrivit alin. 3 lit. d statul roman in calitate de expropriator poate fi reprezentat de Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale „Transgaz“ – S.A. Mediaş, pentru lucrările de interes naţional de dezvoltare şi distribuţie a gazelor natural
VA MULTUMESC DE RASPUNSUL PROMPT SI LA SUBIECT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renta - chirie sonda gaz pe teren proprietate privata. muscalucristina muscalucristina Buna ziua! Am si eu o situatie si as vrea sa stiu parerea cuiva de specialitate, si anume: am un teren proprietate personala in Jud Valcea, pe o ... (vezi toată discuția)
Caz de expropriere! goldfish goldfish unchiul meu, detine niste terenuri in apropiere de Cluj unde se va face o autostrada. din 2006, unchiul cand a vrut sa instraineze o parte din terenuri, i s-a ... (vezi toată discuția)
Speta cu magistrale gaz SarahR SarahR Am o conducta de gaz- magistrala pe terenul meu- fanatie, de pe DN73a. Conducta este la suprafata terenului si ocupa toata latime lu cam 22 m. Terenul nu il ... (vezi toată discuția)