avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... IMPUTERNICIRE SPECIALA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

IMPUTERNICIRE SPECIALA

Buna seara!Va rog frumos daca se poate sa-mi raspundeti la o intrebare- Vreau sa calatoresc(Grecia-Romania), cu un copil minor,cu imputernicire speciala de calatorie facuta la notar de sotul grec, in limba greaca si avand stampila de la Haga .Trebuie sa traduc aceasta imputernicire in limba romana?Am nevoie de ea la intrarea in Romania?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: kardula78 , utilizator 18:37, 4 Decembrie 2011
Cand iesiti din Grecia se aplica legislatia lor. Cand intrati in Romania nu va trebuie, doar invers . Da si trebuie tradusa la iesirea din Romania- procura sa nu fie mai veche de 18 luni.
Va multumesc mult!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire notariala lvnciobanu lvnciobanu Buna seara. Sunt studenta in Grecia dar momentan ma aflu in Romania si pt a imi putea ridica cineva legitimatia de student de acolo are nevoie de imputernicire ... (vezi toată discuția)
Declaratie / procura avocat - grecia cristinabr cristinabr Buna ziua! Am si eu cateva intrebari, in legatua cu o declaratie si o procura pe care trebuie sa le fac. Declaratia trebuie sa o trimit la un tribunal din ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)