avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mai trebuie operat in revisal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mai trebuie operat in revisal?

incetarea unui cim pe perioada determinata mai trebuie operata in registru? sau inceteaza de la sine?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 5 Decembrie 2011
Trebuie operata incetarea CIM.
INVICTUS_5 a scris:

incetarea unui cim pe perioada determinata mai trebuie operata in registru? sau inceteaza de la sine?



Chiar daca inceteaza de drept un astfel de c.i.m., se va emite decizie de incetare potrivit art.56 alin.2 C.mun. , iar incetarea se transmite prin REVISAL.

HG nr.500/2011 nu face nicio exceptie referitoare la incetarile c.i.m. ... in acest sens, indiferent de temeiul incetarii raportului de munca , incetarea c.i.m. se opereaza in REVISAL:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal versus decizie incetare mea culpa mea culpa buna seara,am o intrebare ca deja nu mai stiu -in CIM pe perioada determinata este prevazut ~pe perioada cuprinsa intre data de 02.05.2011 si data de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Anna-Nektaria Anna-Nektaria In luna iulie un salarit se pensioneaza pentru limita de varsta, dar atat conducerea cat si salaritul vor sa continuie relatia de munca. Este necesar un nou ... (vezi toată discuția)
Data incetare cim Michaela_D Michaela_D Buna ziua, Daca data incetare ptr cim determinat este intr-o zi nelucratoare, se inceteaza in ziua respectiva nelucratoare sau in prima zi lucratoare. Si ... (vezi toată discuția)