Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

incetarea unui cim pe perioada determinata mai trebuie operata in registru? sau inceteaza de la sine?
~ final discuție ~
 mea culpa	                   

buna seara,am o intrebare ca deja nu mai stiu 
-in CIM pe perioada determinata este prevazut ~pe perioada cuprinsa intre data de 02.05.2011 si data de ... (vezi toată discuția)
	                    mea culpa	                   

buna seara,am o intrebare ca deja nu mai stiu 
-in CIM pe perioada determinata este prevazut ~pe perioada cuprinsa intre data de 02.05.2011 si data de ... (vezi toată discuția)

Anna-Nektaria	                   

In luna iulie un salarit se pensioneaza pentru limita de varsta, dar atat conducerea cat si salaritul vor sa continuie relatia de munca. Este necesar un nou ... (vezi toată discuția)
	                    Anna-Nektaria	                   

In luna iulie un salarit se pensioneaza pentru limita de varsta, dar atat conducerea cat si salaritul vor sa continuie relatia de munca. Este necesar un nou ... (vezi toată discuția)

Michaela_D	                   

Buna ziua,
Daca data incetare ptr cim determinat este intr-o zi nelucratoare, se inceteaza in ziua respectiva nelucratoare sau in prima zi lucratoare.
Si ... (vezi toată discuția)
	                    Michaela_D	                   

Buna ziua,
Daca data incetare ptr cim determinat este intr-o zi nelucratoare, se inceteaza in ziua respectiva nelucratoare sau in prima zi lucratoare.
Si ... (vezi toată discuția)