avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... folosirea datelor cu caracter personal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

folosirea datelor cu caracter personal

Am primit o citatie la un proces civil si am ramas surprins cand am vazut ca plangerea contine si codul meu numeric personal. Este legal ca cineva sa imi obtina codul numeric si sa faca cu el ce vrea? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 23:37, 6 Decembrie 2011
chematil in instanta pentru a demasca sursa de comunicare a cnp-ului folosit in interes personal sau solocitati instantei de judecata sa declara cine ia dat datele. daca nu reusiti faceti plangere penal .
Ce legi sa invoc?
Legea nr. 677/2001
Alex_Munteanu a scris:

Legea nr. 677/2001

Cu tot respectul Alex_Muntenu, asa-zisul jurnalist(ziariast si cum va dori sa se inchipuie?), are altfel de probleme! Si numai faptul ca nu stie de existenta Legii nr.677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, ar trebui sa de-a de gandit altora...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma paza - cnp la vedere? Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua, Persoana care este angajat la firma de paza(foarte cunoscuta) poate face plangere catre sef, ca pe ecusonul pe care-l poarta sa nu ii apara ... (vezi toată discuția)
Este incalcata sau nu legea 677/2001 ? Gheorghe Chis Gheorghe Chis Date problemei sunt urmatoarele: Societate cu profil agricol incheie contracte de arendare cu proprietarii si conform legii arendei depune un exemplar din ... (vezi toată discuția)
Este legal sa ti se ceara cartea de identitate pentru nume si cnp la intrarea intr-o sala de sport constsil constsil un prieten a rezervat contra cost un interval de o ora la o sala de fotbal privata. ulterior ne-a fost comunicat ca pt o avea acces la teren toți cei ... (vezi toată discuția)