avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Unde platesc o amenda de circulatie?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Unde platesc o amenda de circulatie?

Buna ziua! Amenda de circulatie luata pe Autostrada A1 . Unde ar trebui platita ( in cazul in care eu locuiesc in Bucuresti)? Ce trebuie sa mai fac dupa ce am platit amenda ( am nevoie de vreo confirmare ca au ajuns banii la ei? ) ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:24, 6 Decembrie 2011
Platesti la bucuresti si trimiti copia dupa chitanta si procesul verbal la adresa trecuta in stanga sus pe procesul verbal
Cel mai bine ar fi sa platiti in Bucuresti la Directia de impozite si taxe a sectorului in care locuiti.
Se poate plati oriunde dar trebuie sa transmiteti dovada platii(copie a chitantei) organului constatator(care este trecut pe procesul verbal) pentru ca acestia sa nu mai transmita procesul verbal la primaria( directia de impozite si taxe) sectorului unde dvs aveti domiciliul.
Amenda de circulatie se plateste la CEC sau la taxe si impozite locale cel mai apropiat sediu de domiciliul dv si se trimite o copie la adresa trecuta in PV de contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire recuperare bani amenda circulatie luciandan luciandan buna ziua, La inceputul anului am fost sanctionat in Bucuresti cu amenda pentru un presupus viraj la stanga interzis. La acel moment, mi s-a intocmit un PV ... (vezi toată discuția)
Unde se plateste o amenda de circulatie? Chirileanu Chirileanu Am avut de platit o amenda primita in Bucuresti si eu am domiciliul in Suceava, am intrat intr-o agentie CEC din Bucuresti si am fost refuzata apoi am trimis ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie ajunsa la finante dupa 4 ani, a intervenit prescriptia? horia2010 horia2010 am aflat de la finante ca am de plata o amenda pt viteza pe dn1 la Barcanesti Prahova. problema e ca fapta a fost savarsita la 2 ian 2007! procesul verbal a ... (vezi toată discuția)