avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii RETINEREA C.A.R in cadrul programelor EDUSAL 1.1.3.3.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

RETINEREA C.A.R in cadrul programelor EDUSAL 1.1.3.3.

In noile programe ,,destepte'' de salarizare ale personalului din Invatamant (edusal 1.11 .. 1.1.3.3), nu se mai pot face retineri , ale sindicatului , CAR, banci....etc.
Ca au vrut sa suprime miscarea sindicala o inteleg, dar ce au avut cu CAR-ul ?????
Cica nu ar avea baza legala.Cu toate ca in Legea nr.122/1996 ( republicată în 2009) la art.2 alin.(3) se prevede: „ Contractele de împrumut sunt titluri executorii.” Deci ar trebui sa dam in judecata ministerul d-lui Funeriu, sa obtinem o hotarare judecatoreasca, prin care sa se spuna ca retinerea CAR pe statul de plata este legala. Ma poate ajuta cineva???
Multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Edusal 1.13.1 ; 1.13.2 ; 1.13.3.......1.13............. Mioara57 Mioara57 In noile programe ,,destepte'' de salarizare ale personalului din Invatamant (edusal 1.11 .. 1.1.3.3), nu se mai pot face retineri , ale sindicatului , CAR, ... (vezi toată discuția)
Retineri car din salariu Mainerici  Ctin Mainerici Ctin la institutie am primit un tabel pentru retineri de la un C,A,R,, cf legii 122/1996 privind regimul juridic al CAR ,art 2(3),, contractele de imprumut sunt ... (vezi toată discuția)
Retineri pe statul de plata roxxzzy roxxzzy Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat. Lucrez in invatamant si mi se oprea pe statul de plata o rata la CAR invatamant. Bineinteles aceasta rata era oprita cu ... (vezi toată discuția)