avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie 1,09 - se va intocmi dosar penal?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie 1,09 - se va intocmi dosar penal?

un prieten a fost depistat cu o alcoolemie de 1.09 in sange, va rog sa-mi spuneti daca i se va intocmi dosar penal si daca pedeapsa va fi cu suspendare.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 Decembrie 2011
cela_alexia, utilizator
Cel mai recent răspuns: cela_alexia , utilizator 18:16, 21 Decembrie 2011
1.09 alcoolemie la prima iar la a doua 0,9. S-a cerut recalculare, in urma recalcularii e posibil sa fie mai mica alcoolemia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am fost surprins cu alcool la volan,rezultatul fiind ... catalinilau catalinilau Bună ziua! Am fost surprins cu alcool la volan,rezultatul fiind 1,19 în aerul expirat. Există șanse reale să nu mi se anuleze permisul ? (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)
Carnet anulat gabytza84 gabytza84 buna ziua un prieten a fost oprit de politisti si spre ghinionul lui era baut a avut alcoolemie 0.87 asta s-a intamplat acum 3 ani in fine i-au luat carnetul ... (vezi toată discuția)