avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... reziliere leasing.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

reziliere leasing.

acum un an sotzul meu a preluat un contract de leasing pt un autoturism bmw. de atunci luna de luna el a platit rate masinii dar inainte de a prelua leasingul masina fusese avariata si bagata in service de fostul utilizator in baza asigurarii casco...dupa aproximativ 4 luni de la preluarea leasingului...am primit o factura de plata a unei francize pt casco...in valoare de 100 de euro...factura fiind pe numele fostului utilizator...nu am fost de acord cu plata acestei francize...si am platit in continuare ratele masinii. la un moment dat dupa alte cateva luni am primit somatzie cum ca aveam rate restante si penalizari...cand i-am sunat(nefiind din accelasi oras cu firma de leasing) ne-au spus ca chiar daca noi am platit rata masinii ei calculatorul a incasat franciza si alte penalitati...noi ramanand restati cu rata masinii....nu ne-au explicat cum au facut incasarile...la toate sumele platite de noi...au trimis prin email o hartie din care arata cum au incasat banii cu intarziere fata de data la care noi am facut platile...iar acum ne-am trezit cu o scrisoare de reziliere a contractului emisa pe 30 nov 2011 in care ne obliga sa returnam masina pana pe 1 dec 2011! noi consideram ca este un abuz....si am aprecia un sfat...si o parere in ce am putea face!! multumesc!

Alte discuții în legătură

Penalizari polita casco - leasing nicmar82 nicmar82 Am primit o factura de penalitati la polita casco in valoare de 2000 lei pentru ca nu am mai platit polita casco. Factura de penalitati a fost emisa dupa 1 an ... (vezi toată discuția)
Probleme leasing auto pyerr79 pyerr79 Buna ziua.In 2008 am facut un contract de leasing cu porsche bank. Problema 1. Sunt obligat sa platesc asigurarea rca trimisa de ei (ei fiind intermediari) cu ... (vezi toată discuția)
Dosar daune-bcr asigur[ri erikahd erikahd Societatea la care sunt administrator are incheiat un contract de leasing nr.31331/20.04.2006 cu BCR Leasing si asigurare casco nr polita 0655406 cu BCR ... (vezi toată discuția)