avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cum promoveaza americanii alegerile
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cum promoveaza americanii alegerile

M-am gandit ca e genul de abordare interesanta, chiar daca pare reclama sofisticata pentru unul dintre candidati.

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 13:54, 9 Octombrie 2008
Mi se pare foarte buna ideea, desi cred ca trebuia sa se termine mai devreme. Adica "don't vote", perfect, "unless you care about...", perfect din nou, dar aici eu m-as fi oprit. Cred ca scopul era atins mai bine daca filmul il lasa pe om cu o dilema, nu cu un "ultimatum". Probabil ca motivul pentru continuare e tocmai inregistrarea pentru vot, pe care eu o consider stupida...
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca esti atat de al naibii de destept,de ce nu esti bogat ? POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Circula pe internet, fara a fi mentionata sursa/ autorul. Merita citit, poate da de gandit celor care doresc binele pentru tara si pentru poporul sau. Daca ... (vezi toată discuția)
Alegeri baroul bucuresti A.E.Savescu A.E.Savescu ALEGERI BAROUL BUCURESTI Candidati si noutati http://www.juridice.ro/speciale/alegeri_baroul_bucuresti_2007.php Sondaj de opinie ... (vezi toată discuția)
Am o dilema despre masca de protectie nu vrea sa credeti ca ma ... Matei Alexandru Viorel Matei Alexandru Viorel Am o dilema despre masca de protectie Nu vrea sa credeti ca ma laud sau ceva , caci nu sunt genul de persoana sa-mi gadil egoul dar eu respect legea , v-am ... (vezi toată discuția)