avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare bani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare bani

am de primit o suma de bani in urma unui proces civil de la o persoana insa aceasta locuieste in coproprietate cu soacra si cu sotul ei Credeti ca pot sa imi recuperez banii daca ea nu are nimic la numele ei ?
Cel mai recent răspuns: Brandushica , utilizator 08:54, 9 Decembrie 2011
Raspunsul poate sa il ofere numai executorul judecatoresc in momentul demararii procedurii de executare silita a titlului executoriu la hotararea irevocabila
Executarea silita se poate intinde asupra bunurilor mobile/imobile/drepturi salariale ale debitorului
Totodata,in raport de interesul si staruinta dvs ,executarea silita se poate intinde pe parcursul mai multor ani
multumesc mult ynocentta
am angajat executor si vine astazi la domiciliul debitoarei , insa ea nu are serviciu nici pensie si locuieste in coproprietate cu soacra ...de acea am dorit parerea unui specialist ca stiu cum sa ma aparin fata acestor obstacole.....
buna dimineata
ieri a venit executorul si sunt foarte dezamagita de modul de executare al d-lui ;
in primul rand nu a solicitat politia cu toate ca eu am spus ca nu merg acasa la debitoare fara politie pentru ca sunt violenti , a insistat sa intru in curtea ei pentru apurta discutii cu debitoarea , eu am acceptat si dupa 5 min. am iesit (fugit)batuta cu parul rupt de catre debitoare dupa care am sunat eu la politie .....executorul a ramas in curtea ei 2 0re timp in care eu asteptam la poarta ,am inteles ca a servit si o cafea dl. executor , iar cand au iesit debitoarea m-ia adresat multe cuvinte jignitoare si dl ex. a ascultat-o dupa care am vrut si eu sa raspund la acuzatiile total nepotrivite cu scopul deplasarii noastre acolo neavand nici o legatura cu problema noastra , atunci dl exacutor a tipat la mine urat si m-a jignit spunandu-mi ;''taci ca nu esti tiganca'' .La final exacutorul m-ia spusca nu are ce sa execute si sa merg luni la biroul lui pentu mai multe informatii.Credeti ca este corecta atitudinea executorului si daca puteti sa imi spuneti cum schimb executorul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare debitor insolvabil Brandushica Brandushica Am de primit suma de 5000 de lei de la o persoana fizica in urma unui proces civil pe care l-am castigat , am angajat executor acesta s-a deplasat la ... (vezi toată discuția)
O parere? dorinv dorinv Revin din nou cu o rugaminte catre voi. Avem o sentinta civila din data de 28 octombrie 2002,privitoare la plata unor chirii, investita de catre instanta cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita dorcriss dorcriss Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti ce probleme pot sa intampin in situatia urmatoare: fratele meu care este rezident in strainatate a infiintat o firma in 2008 ... (vezi toată discuția)