Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

Antoanela Geaman, Avocat
 Antoanela Geaman, Avocat 	
			 ivan74 
	    	Utilizator

ivan74 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Dan 99	                   

Buna seara!! Am castigat in instanta,, reintegrarea pe acelasi post si plata unei despagubiri egale cu drepturile salariale indexate, majorate si reactualizate ... (vezi toată discuția)
	                    Dan 99	                   

Buna seara!! Am castigat in instanta,, reintegrarea pe acelasi post si plata unei despagubiri egale cu drepturile salariale indexate, majorate si reactualizate ... (vezi toată discuția)

ContSters146823	                   

In baza unei hotărâri judecătoreşti irevocabile  s-a dispus si plata unei despăgubiri constând în  toate drepturile salariale indexate, majorate, ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters146823	                   

In baza unei hotărâri judecătoreşti irevocabile  s-a dispus si plata unei despăgubiri constând în  toate drepturile salariale indexate, majorate, ... (vezi toată discuția)

djurjpetre	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cum ar trebui calculata despagubirea egala cu salariile majorate,indexate si reactualizare.
In martie 2018  mi-au desfacut ... (vezi toată discuția)
	                    djurjpetre	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cum ar trebui calculata despagubirea egala cu salariile majorate,indexate si reactualizare.
In martie 2018  mi-au desfacut ... (vezi toată discuția)