avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Operare REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Operare REVISAL

Un act aditional se poate opera in Revisal intr-un termen de 20 zile de la emitere ?

MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 8 Decembrie 2011
HG nr.500/2011 , art.4 alin.2 :
Orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)—g) se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003 , republicata. Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.

In speta, termenul de transmitere in REVISAL este de 19 zile lucratoare de la data intervenirii modificarii..

De exemplu, modificare functie cu data de 01.12.2011 se opereaza in revisal in termen de 19 zile lucratoare de la aceasta data si nu de la data incheieri actului aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare functie alexandru andra alexandru andra Codul muncii imi da dreptul sa modific felul muncii uni angajat cu acordul lui, adica sa il trec de la o functie la alta...CORECT?? Care este termenul de ... (vezi toată discuția)
Revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Termenul de transmitere in Revisal a unui act aditional la CIM este de 20 zile lucratoare de la data la care a intervenit modificarea si 5 zile ... (vezi toată discuția)
Inregistrare revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna seara ! In urma unor discutii in contradictoriu, as dori o a treia parere .... Actul aditional la CIM se poate intocmi in 20 zile de la aparitia ... (vezi toată discuția)