avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ABUZ DE INCREDERE SAU INSELACIUNE SAU...NIMIC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ABUZ DE INCREDERE SAU INSELACIUNE SAU...NIMIC

PE UN SAIT DE VANZARE ON LINE S-A AJUNS LA INTELEGEREA DINTRE MINE SI O PERSOANA SA FACEM SCHIMB DE 2 OBIECTE VALOARE DE 200 DE LEI FIECARE.INTELEGEREA A FOST CA FIECARE SA TRIMITA PACHET CELUILALT SI FIECARE SA PLATEASCA PACHETUL LA POSTA PE CARE -L TRIMITE FARA RAMBURS.EU AM TRIMIS PACHETUL PERSOANEI ACESTA LA RIDICAT INSA EL NU A MAI TRIMIS CATRE MINE PACHETUL SAU CONFORM INTELEGERII FACUTE PE SAIT .PROBE : CONVORBIREA SALVATA PE CHAT,POZE CU CHITANTA MEA DE LA POSTA RO, S-A VORBIT LA POSTA LUI SI S-A CONFIRMAT RIDICAREA PACHETULUI DE LA MINE; FOTOGRAFII CU CONTINUTUL PACHETULUI MEU SI CU ADRESA DE LIVRARE; FOTOCOPII DUPA SMS -UL TRIMIS DE EL PRIN CARE MINTE CA A TRIMIS PACHETUL CATRE MINE(POSTA LUI NU CONFIRMA TRIMITEREA PACHETULUI DE CATRE ACESTA)
Cel mai recent răspuns: dan_canada2007 , utilizator 23:42, 9 Decembrie 2011
regret , t e a p a , totusi incercati o plangere la politia din localitatea unde ati expediat ...poate se rezolva .
Fapta poate fi incadrata drept inselaciune ,intrucat art 215 cod penal incrimineaza inducerea sau mentinerea in eroare a unei persoane cu prilejul incheierii sau executarii unui contract,savarsita in asa fel incat fara aceasta eroare cel inselat nu ar fi incheiat sau executat contractul
Din cele mentionate de dvs rezulta reaua credinta si intentia a va prejudicia interesele,
din partea celui cu care ati convenit tranzactia ,de vreme ce acesta a staruit sa va convinga sa expediati produsul dvs,ca a expediat produsul sau
Merci frumos!Luni dimineata trimit o plangere prealabila catre politia unde isi are domiciliul faptuitorul insotita de copii dupa actele doveditoare ,probele mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagerea prealabila dan_canada2007 dan_canada2007 făptuitorul se afla la 600 km de mine referitor la infracțiunea de înșelăciune.Va trebui sa ma deplasez eu acolo sau se poate rezolva prin ... (vezi toată discuția)
Teapa retur andrei90 andrei90 Buna seara. Am comandat un produs de pe cel mai cunoscut site de licitatii din romania, dar produsul nu a corespuns descrierii. Era o alta versiune, avea si o ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat...ajutati-ma cu un sfat.. mar1u5 mar1u5 va salut...is nou pe acest forum sper sa nu scriu prostii dar doresc ajutorul vostru mi-am comandat acu cateva zile de pe un site un dvd auto am vorbit cu omu ... (vezi toată discuția)