avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Distanta legala dintre o statie de producere asfalt / ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Distanta legala dintre o statie de producere asfalt / bitum si o casa

Care este distanta legala dintre o statie de producere asfalt si bitum si o casa locuita ,proprietate privata?Si care este impactul asupra locuitorilor din apropiere?|
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 18:21, 11 Decembrie 2011
Ordinul MS nr. 536 din 06/23/1997
aprobarea Normelor de igiena si a recomandarilor privind mediul de viata al populatiei

Art. 4.
Unitatile de mica industrie, comerciale si de prestari servicii, care pot crea riscuri pentru sanatate sau disconfort pentru populatie prin producerea de zgomot, vibratii, mirosuri, praf, fum, gaze toxice sau iritante etc. se amplaseaza in cladiri separate, la distanta de minimum 15 m de ferestrele locuintelor. Distanta se masoara intre fatada locuintei si perimetrul unitatii. Pentru unitatile susmentionate se vor asigura mijloacele adecvate de limitare a nocivitatilor, astfel incat sa se incadreze in normele din standardele in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fum de la gratarul rotiseriei darian72 darian72 De cateva luni, in apropierea blocului in care locuiesc s-a deschis o rotiserie cu gratar pe lemne. Deja nu mai pot deschide fereastra pentru a aerisi pentru ... (vezi toată discuția)
La aproximativ 10 metrii de locuința mea se construiește o spălătorie auto. Ionutt22 Ionutt22 Buna seara! Lângă casa mea, la aproximativ 10 metrii de locuința mea se construiește o spălătorie auto. Cei care fac asta nu a nevoie de acordul meu, ... (vezi toată discuția)