Salut, mă numesc Crețu Mircea, am un business de vreo zece ani, în care am investit bani, timp, muncă și ani, dar datorită acestei țari, numite Romania și legile ei, care în loc să ne susțină, cum ar fi normal, că doar plătim taxe peste taxe, ei ne ,, omoară '' cu tot felul de legi și taxe, și mă gândeam.. noi, micii întreprinzatori, nu avem la cine să ne plangem, nu ? Așa, și mi-a venit ideea înființări unui Sindicat al Micilor Întreprinzatori. Aș avea cum să fac asta ?
patron - persoană juridică înmatriculată, persoană fizică autorizată potrivit legii sau persoană care exercită potrivit legii o meserie ori profesiune în mod independent, care administrează şi utilizează capital în scopul obţinerii de profit în condiţii de concurenţă şi care angajează muncă salariată;
sindicat - formă de organizare voluntară a angajaţilor, în scopul apărării drepturilor şi promovării intereselor lor profesionale, economice şi sociale în relaţia cu angajatorul.
Patronii se pot asocia pentru constituirea unei organizaţii patronale;
Mesaj reeditat
@ cretumircea
Data post: Duminica, 11 Decembrie 2011, 19:27
Forum Asociatii si fundatii, intr-un cuvant: ONG-uri
Subiect Asociatie a micilor intreprinzatori
Salut, cu ce ar trebuii sa incep, daca vreau sa infiintez o Asociatie a micilor intreprinzatori ? ( primul pas ) O asociatie prin care sa ne exprimam nemultumirile.
Incercati totusi la organismele patronale deja infiintate sa va afiliati la unul din ele, mai ales urmariti unul care e mai reprezentativ si mai activ pe la Consiliul economic si social sau chiar pe piata media.
Sindicat
crisspwi
buna as dori sa stiu daca se poate infiinta un sindicat al soferilor de tir din toata tara si cum se poate realiza asa ceva care ar fi pasi pentru realizarea ... (vezi toată discuția)