avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sindicat
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sindicat

Salut, mă numesc Crețu Mircea, am un business de vreo zece ani, în care am investit bani, timp, muncă și ani, dar datorită acestei țari, numite Romania și legile ei, care în loc să ne susțină, cum ar fi normal, că doar plătim taxe peste taxe, ei ne ,, omoară '' cu tot felul de legi și taxe, și mă gândeam.. noi, micii întreprinzatori, nu avem la cine să ne plangem, nu ? Așa, și mi-a venit ideea înființări unui Sindicat al Micilor Întreprinzatori. Aș avea cum să fac asta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 17 Decembrie 2011
Multumesc !
cretumircea a scris:

Dar, imi puteti da un sfat ? de unde sa incep..


Depinde ce vreti sa faceti cu acel organism ? ... daca doriti sa fie o organizatie patronala atunci sub incidente prevederile legii nr.62/2011 ...

Daca este vorba despre o asociatie profesionala , atunci se aplica OG nr.26/2000 ....

Inainte de a trece la infiintarea acestei organizatii trebuie sa stiti care va fi scopul acesteia ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire organizatie patronala nlclaudia nlclaudia Pentru constituirea si dobandirea personalitatii juridice de catre o organizatie patronala, sunt aplicabile prevederile OG 26/2000 sau ale Legii nr. 62/2011? ... (vezi toată discuția)
Sindicat crisspwi crisspwi buna as dori sa stiu daca se poate infiinta un sindicat al soferilor de tir din toata tara si cum se poate realiza asa ceva care ar fi pasi pentru realizarea ... (vezi toată discuția)
Membru in mai multe asociatii agricole popcameliaioana popcameliaioana Buna ziua, ma intereseaza sa stiu daca o persoana care se ocupa cu cresterea animalelor poate fi inscrisa cu animalele in mai multe asociatii agricole (vezi toată discuția)