avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Rosia Montana Gold Corporation
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Rosia Montana Gold Corporation

Cineva sa-i opreasca pe cei de la Rosia Montana Gold Corporation. Ne-am saturat sa vedem cum se incalca legea pentru ca diverse companii straine sa plece cu avutiile tarii. Si Rosia Montana Gold Corporation incalca legea, numai pentru a exploata aurul romanesc. Desi in tara au avut loc proteste masive, cei de la Gold Corporation au ajuns sa lupte cu disperare, prin orice mijloace, pentru a pune mana pe aurul tarii pe care o vor lasa plina de cianuri. Au ajuns atat de departe incat lupta ilegal, au inceput sa achite sume fabuloase unor persoane sau institutii, sau chiar unor reprezentanti din mass-media, totul pentru a se asigura ca aceste persoane cu greutate vor manipula opinia publica prin prezentarea efectelor „benefice“ pe care le-ar putea avea exploatarea miniera de la Rosia Montana. Noi, cetatenii acestei tari, solicitam autoritatilor sa verifice toate platile facute de Rosia Montana Gold Corporation si legalitatea acestora. Pentru ce sa achite sume mari de bani unor companii care se afla in relatii stranse cu presa, oameni de decizie din ministere, lideri de opinie sau lideri din administratia locala si centrala?
Traficul de influenta si coruptia ar trebui monitorizate si dezvaluite opiniei publice. Institutiile statului isi iau salarul gras din banii cetatenilor pe care ar trebui sa-i apere si sa-i protejeze. Cum sunt protejati cetatenii? Probabil cu cianuri...
Cel mai recent răspuns: androidu , utilizator 21:13, 5 Noiembrie 2013
proteste vor fi la orice actiune omeneasca, pentru ca mereu se vor trezi ecologistii ca nu e ceva in regula, caci asta e meseria lor - sa protesteze. Asta nu inseamna ca au dreptate. Nu protestatarii vin cu decizia de a porni sau nu proiectul, ci specialistii de la ministere. In alta ordine de idei, Rmgc este o firma romaneasca, inregistrata in Ro, cu angajati romani, nu este o firma straina. Straini sunt doar actionarii,ceea ce este normal pt un proiect de asemenea amploare. Cred ca orice firma mare din Romania are actionari straini, nu e motiv de xenofobism!
proteste vor fi la orice actiune omeneasca

Aceasta actiune de dragul profitului duce la distrugerea irecuperabila a mediului.

Oricum, romanii vor fi beneficiarii CIANURII!
Deputatul social-democrat de Cluj-Napoca, Aurelia Cristea este primul parlamentar care le propune cetățenilor o consultare publică față de subiectul Roșiei Montana.

Credeam ca actualul guvern va respecta legea transparentei. Pe site-ul propriu nu gasim proiectul si nici expunerea de motive a proiectului de lege care permite exploatarea Roșiei Montane.

URAAA am intrat in UE!
Ultima modificare: Joi, 29 August 2013
eliasav, utilizator
Inca din 2011 acad. Ion Coja a devoalat istoricul minelor din Apuseni, mai ales influentele guvernantilor prin strigatul din site-ul personal, intitulat:
Români, treziti-va! Intr-o lume bezmetică, aurul este valoarea suprema! Jos labele de pe aurul României!
De ce oare nu se aminteste nimic astazi despre aceasta dezvaluire complexa si fundamentata??
Merita sa-i facem o vizita!
SINT BANI MULTI IN JOC Pe bursa in America s au bagat actiuni la greu pe acest proiect printre care si parlamentari si afaceristi ROMINI , si cistiga bani frumosi deasta trag ei de tim asa dar pina la urma daca nu esim sa aperam bogatia tarii americani s au canadieni ce sint tot vor pune mina pe AURUL nostru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politicienii pleaca, cianura ramane eliasav eliasav 6 februarie 2013 la \\"Ziua Rosiei Montane\\" - eveniment dedicat patrimoniului natural si cultural exceptional de la Rosia Montana. Evenimentul va fi ... (vezi toată discuția)
Sa invitam strabunii la discutii!! nucu$ nucu$ [b]Ar trebui sa fie o discutie, daca nu \" la moda\", cel putin intretinuta !![/b] Iata cateva strigate de ajutor, din partea celor care traiesc prezentul in ... (vezi toată discuția)