avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

malpraxis

Buna seara!In data de 15septembrie 2011 am nascut prin cezariana o fetita sanatoasa.Evolutia sarcinii a fost monitorizata si nu am avut nici o problema, totusi dupa operatie starea mea s-a agravat astfel incat la aproximativ 24h de la cezariana, m-au operat de urgenta.?In urma operatiei mi-am pierdut uterul si astfel sansa de a mai avea copii.S-au facut mai multe greseli in timpul cezarienei, ultima fiind lipsa unei drene dupa operatie.Si-au justificat a doua operatie prin existenta unui fibrom de 8sau9cm, care nu s-a vazut.Acest lucru nu este adevarat, pt ca toata sarcina mea a fost monitorizata si nu s-a pus problema existentei fibromului.Pana acum nu am depus nici o plangere si as dori mai multe informatii.Nu stiu de unde sa incep si ce ar trebui sa fac ca sa aflu adevarul.Toate s-au intamplat la o maternitate de stat din Bucuresti.Pt a doua operatie nu a semnat nimeni, nimeni nu stia ce se intampla.Eu imi aduc aminte doar ca imi era f rau si m-am trezit a doua zi la terapie intensiva, cu o multime de drene pe mine si o durere care nu poate fi descrisa.Au urmat zile de chin, ceea ce trebuia sa fie o bucurie, nasterea copilului meu, s-a transformat fara sa vreau in durere.Mi-am vazut copilul dupa 5 zile.Am inteles ca se poate face plangere la Colegiul Medicilor in timp de 6 luni.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters203313 , utilizator 22:51, 10 Decembrie 2011
Nuuuu.!!!! Fibrom aparut in timpul sarcinii...exclus! Sarcina aparuta ce favorizeaza dezvoltarea fibromului ...iminent(fibroamele tind sa creasca mai mult cand organismul feminin produce mai mult estrogen, adica in timpul sarcinii)

O seara buna!
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
ContSters203313, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot redeschide un proces penal? alexandru_z alexandru_z Daca in anul 2011 am depus o plangere penala pentru fapte de malpraxis, unele dintre ele nu le cunosteam atunci. Dosarul a fost tinut la sertar cativa ani, ... (vezi toată discuția)
Culpa medicala-malpraxisul codau_f codau_f Doctorul cu care am nascut este acuzat de malpraxis,am depus prin avocat plangere penala,am depus plangere la colegiul medicilor din judet,care ne-a aruncat in ... (vezi toată discuția)
Ramburs total/partial tratament in austria+acuzatie malpraxis vaslui Nicoleta Cretu Nicoleta Cretu Buna ziua, [u][b]Detalii despre caz:[/b][/u] In luna februarie 2009, pacientul (tatal meu) a acuzat dureri abdominale, s-a prezentat la medicul de familie ... (vezi toată discuția)