Buna seara!In data de 15septembrie 2011 am nascut prin cezariana o fetita sanatoasa.Evolutia sarcinii a fost monitorizata si nu am avut nici o problema, totusi dupa operatie starea mea s-a agravat astfel incat la aproximativ 24h de la cezariana, m-au operat de urgenta.?In urma operatiei mi-am pierdut uterul si astfel sansa de a mai avea copii.S-au facut mai multe greseli in timpul cezarienei, ultima fiind lipsa unei drene dupa operatie.Si-au justificat a doua operatie prin existenta unui fibrom de 8sau9cm, care nu s-a vazut.Acest lucru nu este adevarat, pt ca toata sarcina mea a fost monitorizata si nu s-a pus problema existentei fibromului.Pana acum nu am depus nici o plangere si as dori mai multe informatii.Nu stiu de unde sa incep si ce ar trebui sa fac ca sa aflu adevarul.Toate s-au intamplat la o maternitate de stat din Bucuresti.Pt a doua operatie nu a semnat nimeni, nimeni nu stia ce se intampla.Eu imi aduc aminte doar ca imi era f rau si m-am trezit a doua zi la terapie intensiva, cu o multime de drene pe mine si o durere care nu poate fi descrisa.Au urmat zile de chin, ceea ce trebuia sa fie o bucurie, nasterea copilului meu, s-a transformat fara sa vreau in durere.Mi-am vazut copilul dupa 5 zile.Am inteles ca se poate face plangere la Colegiul Medicilor in timp de 6 luni.Multumesc!
Nuuuu.!!!! Fibrom aparut in timpul sarcinii...exclus! Sarcina aparuta ce favorizeaza dezvoltarea fibromului ...iminent(fibroamele tind sa creasca mai mult cand organismul feminin produce mai mult estrogen, adica in timpul sarcinii)