Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

Art. 1.798. - Contractele de locațiune încheiate prin înscris sub semnătură privată care au fost înregistrate la organele fiscale, precum și cele încheiate în formă autentică constituie titluri executorii pentru plata chiriei la termenele și în modalitățile stabilite în contract sau, în lipsa acestora, prin lege.
La împlinirea termenului de preaviz, obligația de restituire a bunului devine exigibilă, iar contractul de locațiune încheiat în condițiile prevăzute la art. 1.809 alin. (2) sau (3), după caz, constituie, în condițiile legii, titlu executoriu cu privire la această obligație.
 RuxandraV 
	    	Utilizator

RuxandraV 
	    	Utilizator	    

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

dana_b1702 
	    	Utilizator

dana_b1702 
	    	Utilizator	    

rosehusky	                   

Poate cineva sa-mi explice cat este si cum se plateste impozitul din chirii. Ca exemplu, sa zicem ca am un apartament si vreau sa-l inchiriez cu 1.000 RON. ... (vezi toată discuția)
	                    rosehusky	                   

Poate cineva sa-mi explice cat este si cum se plateste impozitul din chirii. Ca exemplu, sa zicem ca am un apartament si vreau sa-l inchiriez cu 1.000 RON. ... (vezi toată discuția)

artur1971	                   

Buna ziua ! Am o garsoniera si as dori sa o inchiriez. Daca nu fac contract pot avea probleme ?Si in ce ar consta aceste probleme ? Daca fac contract unde ... (vezi toată discuția)
	                    artur1971	                   

Buna ziua ! Am o garsoniera si as dori sa o inchiriez. Daca nu fac contract pot avea probleme ?Si in ce ar consta aceste probleme ? Daca fac contract unde ... (vezi toată discuția)

anghelada	                   

Buna ziua, 
Am o garsoniera pe care doresc sa o inchiriez legal. As dori sa va intreb daca este posibil sa imi transmiteti un model cat mai bun de contract de ... (vezi toată discuția)
	                    anghelada	                   

Buna ziua, 
Am o garsoniera pe care doresc sa o inchiriez legal. As dori sa va intreb daca este posibil sa imi transmiteti un model cat mai bun de contract de ... (vezi toată discuția)