avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cerere de anulare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cerere de anulare

Puteti sa ma ajutati cu un model de cerere de anulare a cererii de chemare in judecata?- pe O.G.5/2001. Va multumesc mult de tot!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 11 Octombrie 2008
loremaria a scris:

Puteti sa ma ajutati cu un model de cerere de anulare a cererii de chemare in judecata?- pe O.G.5/2001. Va multumesc mult de tot!


Este vorba despre o actiune in anulare impotriva unei hotarari pronuntate in baza OG nr.5/2001? :hm:
Am facut cerere de chemare in judecata pe somatie de plata iar in 13.10.2008 aveam termen. Intre timp debitorul a platit. Nu stiu daca exista un model in sensul acesta... dca da, atunci va rog sa ma ajutati. Multumesc
Pai, e ... alta Marie, nu e cerere de anulare.

Art. 5. - În cazul în care creditorul primeşte plata datoriei ori declară că este mulţumit cu înţelegerea asupra plăţii, judecătorul va lua act despre aceasta şi va proceda la închiderea dosarului, pronunţând o încheiere irevocabilă. Încheierea privind înţelegerea părţilor asupra plăţii constituie titlu executoriu.
Un domn avocat asa a numit-o.... Deci trebuie sa se prezinte totusi avocatul in fata instantei la termenul stabilit si sa aduca la cunostinta instantei achitarea debitului?????? Care este procedura?
Poate merge chiar reclamantul care va aduce la cunostinta instantei ca a primit datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata eleonora craciun eleonora craciun Buna, In cazul in care clientul nu achita facturile de marfa catre o societate comerciala, aceasta din urma inainte de al actiona in justitie pe client ii ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare pneuros pneuros Am facut o somatie de plata care s-a admis , pe urma debitorul a formulat actiune in anulare care sa respins. Intrebarea este : dupa cum inteleg og 5/2001 ... (vezi toată discuția)
O.g. nr.5/2001 aleius aleius Buna ziua, in data de 04.08.2009 am depus cerere cu somatie de plata care a fost solutionata favorabil pe data de 19.10.2009. Am primit acasa o instiintare ... (vezi toată discuția)