Am facut cerere de chemare in judecata pe somatie de plata iar in 13.10.2008 aveam termen. Intre timp debitorul a platit. Nu stiu daca exista un model in sensul acesta... dca da, atunci va rog sa ma ajutati. Multumesc
Art. 5. - În cazul în care creditorul primeşte plata datoriei ori declară că este mulţumit cu înţelegerea asupra plăţii, judecătorul va lua act despre aceasta şi va proceda la închiderea dosarului, pronunţând o încheiere irevocabilă. Încheierea privind înţelegerea părţilor asupra plăţii constituie titlu executoriu.
Un domn avocat asa a numit-o.... Deci trebuie sa se prezinte totusi avocatul in fata instantei la termenul stabilit si sa aduca la cunostinta instantei achitarea debitului?????? Care este procedura?
Actiune in anulare
pneuros
Am facut o somatie de plata care s-a admis , pe urma debitorul a formulat actiune in anulare care sa respins. Intrebarea este : dupa cum inteleg og 5/2001 ... (vezi toată discuția)
O.g. nr.5/2001
aleius
Buna ziua,
in data de 04.08.2009 am depus cerere cu somatie de plata care a fost solutionata favorabil pe data de 19.10.2009.
Am primit acasa o instiintare ... (vezi toată discuția)