avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul la vizita al minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul la vizita al minorului

va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat:in urma unei relatii de concubinaj am o fetita pe care am crescut-o singura de cand aceasta avea 3 ani{acum are 7} tatal ei a plecat ,nu am mai stiut nimic de el,iar acum dupa 4 ani a aparut si doreste sa isi vada copilul.am introdus in instanta o cerere de chemare in judecata pentru ca instanta sa hotarasca incredintarea minorei(primul termen l-am avut pe data de 29 11.insa el nu s-a prezentat).la urmatoarea infatisare mi s-a cerut ca in probatoriu sa citez un martor,iar minora va fi audiata de presedinta in camera de consiliu.problema este urmatoarea: dreptul l-a vizita!!#-o. fostul meu concubin este o persoana foarte violenta,si un mare consumator de bauturi alcoolice.a avut foarte multe internari in sectiile de dezalcolizare si sanatorii din cauza consumului de bauturi alcoolice,si a fost si condamnat pentru vatamare corporala grava tot pe fondul consumului de alcool.adevarul:nici nu vreau sa il vad in fata fiicei mele!!!!va rog sa imi dati un sfat cum asi putea sa ii ;interzic;dreptul la vizita?si chiar daca ar fi sa il primeasca acesta sa fie la domiciliul meu iar el sa nu fie in stare de ebrietate dar din pacate mai tot timpul e.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:17, 12 Decembrie 2011
A cerut el drept de vizita? daca da, incercati sa demonstrati ce ati spus mai sus. Daca nu, nu deschideti discutia despre o astfel de posibilitate.
dar el o va deschide sigur pentru ca m-a instiintat.problema este ca nu stiu cum pot sa intru in posesia documentelor cerute de catre mine ,pentru ca spitalele nu mi le pun la dispozitie sustinand ca sunt confidentiale.si daca totusi asi reusi sa probez aceste lucruri,oare voi avea castig de cauza? va multumesc
Puteti proba si cu martori si cu interogatoriul paratului. Trebuie sa mai stie cineva despre lucrurile acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor rezultat din concubinaj Hldegarde Hldegarde Buna ziua,am o situatie un pic delicata .Am avut o relatie de concubinaj de 3 ani din aceasta rezultand o fetita in varsta de 8 luni in prezent .Tatal sau ne-a ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru custodia copiului ContSters217556 ContSters217556 buna seara am o nelamurire referitoare la copilul meu am fost intro relatie de concubinaj din care a rezultat un copil de ceva vreme nu mai suntem in acea ... (vezi toată discuția)
Vizitare si custodie copil ContSters117797 ContSters117797 dupa o rel de concubinaj de 3 ani si jumate a mai ramas doar fetita noastra.mentionez ca am fost dat afara din casa, mi s-au spart lucruri si la ora actuala ... (vezi toată discuția)