avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Stie cineva ce cheltuieli implica succesiunea facuta la 3 ani de la decesul ultimului parinte?
Sunt implicati 2 frati.
In discutie este un apartament construit in 1960 cu o suprafata de 53 mp.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:07, 13 Decembrie 2011
Depinde ce modalitate alegeti: daca fratii se inteleg puteti face o tranzactie si atunci cheltuielile sunt mai mici, daca fratii nu se inteleg cheltuielile vor fi mai mari (in plus se plateste expertiza, taxa la valoarea reala, etc...). Consultati un avocat, aratati-i actele si veti primi sfaturile corespunzatoare
Veti plati si impozit de 1% pt ce mosteniti dupa fiecare parinte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune. Valushca Valushca Bunicul meu a decedat in anul 1995,sotia lui a decedat in anul 1980In urma lor au ramas 3 copii,doi baieti si o fata. Atunci cind s a casatorit primul copil ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu de proprietate Cora_00_lia Cora_00_lia Salut Am o problema cat se poate de complicata, cel putin pentru mine. Terenul unde este locuinta bunicilor mei a fost achizitionat in mai multe transe. O ... (vezi toată discuția)
Revendicare adrian30 adrian30 Buna ziua, Am o suprafata de pamant de 1600 mp intravilan, dar pe actul de donatie este trecut doar 800, pentru ca atat a fost declarat de bunici. Pamantul ... (vezi toată discuția)