avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta de venit daca urmeaza sa intru in somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta de venit daca urmeaza sa intru in somaj

societatea unde lucrez urmeaza de la inceputul lui 2012 sa ma trimita in somaj; eu in prezent sunt in co dar am nevoie de o adeverinta de venit si nu doresc sa mi o elibereze; ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 13 Decembrie 2011
ei au obligatia sa va elibereze orice inscris pe care dv. il solicitati, in legatura cu angajarea si care se afla la dosarul de personal, asemenea si acea adeverinta trebuie sa o elibereze...
Consider ca e bine sa le adresati o cerere scrisa pe care sa o expediati prin posta cu confirmare de primire AR., astfel veti avea o dovada ca ei au refuzat eliberarea documentului si ii puteti trage la raspundere pe dr. muncii...
Societatea este obligata sa va elibereze adeverinta pe perioada cit ati fost angajata,inca nu ati incheiat colaborarea.Faceti sesizare la ITM
imi trebuie la o banca ptr imprumut
Sunt obligati sa va elibereze adeverinte pentru banca atat timp cat sunteti angajata lor.Doar ca pe adeverinta de venit este o rubrica unde o sa bifeze ca sunteti pe listele de restructurari.
nu exista astfel de rubrica

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit pt banca florian_dum florian_dum BUna ziua, Am nevoie de un raspuns urgent va rog. Angajatorul refuza sa.mi elibereze o adeverinta de venit pt o banca. Pt un card bancar. Sunt angajat cu ... (vezi toată discuția)
Intrebare MariusZoltan MariusZoltan Buna , As dorii si eu un raspuns la o intrebare . Pe data de 1 noiembrie 2012 am incetat activitatea prin demisia mea la o societate .La aceasta societate am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salariat daniel1138 daniel1138 Am solicitat o adeverinta de salariat insa mi-a fost refuzata eliberarea acesteia,motivul fiind: [quot]Firma se afla in insolventa si ca nu se pot elibera ... (vezi toată discuția)