La fel de cat sa intimplat cu apartament, se intimpla si cu fostul meu restorant:
-am contract de chirie cu termen nelimitat. Si am platit in avans 3 lune chiria + 1 luna garantia.
-cand am inceput activitatea in restorant (dupa o luna) am primit vizita de angajati firmei de gas si curent de ce cine gestionava inainte de mine, nu avea platit utilitate de 10 lune.
Dac nu plateo datorie me se oprea activitatea.
-Am cheamat la concilierea proprietariu pentrru a recupera sumele platite, dar nu se a prezentat, pe contra, m-a trimis o scrisoarea racomandata cu care me cere pata chiria dac nu ma trimite in judecata (am considerato nebunia, am chitante)
-In 21 august 2009, in o moment de absenta mea din restorant, sa dus acolo, a dat afara toati angajati si a inchis intrarea.
-Am fost la politia care numa m-a dus acolo sa recuperes acte de identitate ramaste in restorant,dar alceva nu, spune ca nu poate sa intervine.
-Am facut plingerea pentru tulburare de posesia dar, dupa 15 zile, apartament in obiect de
discutia de mai sus, mi a fost inchis, si asa nu am avut acces la sediul firmei, unde tribunalul a trimis decisia de ne urmarirea penala, de ce proprietar sustine pe iscris, ca nu a fost platit, si eu nu am potut sa fac recurs la termin.
-Am depus alta plingerea: -pe furt, de ce a oprit acolo toate bunurile mele (cu cate si facture)
-pe inselaciune (proprietar a stiut de datorie din vechia gestiune) - pe fals: in continuare sostine ca nu a fost platit.
Am depus toate actele la Tribunal: facture, contract, chitante, copie de rezilierea unilaterala a la contract de chiria, rezilierea ca m-a dat in 21 august cand am ridicat actele de identitae de la restorant, am depus tot.
Dejaba, Procuror sune neincepere ancheta, Judecator, la fel, si nimen nu ma cere nimic, este bine asa! Mi si a furat bunuri, am platit chiria, am platit datorie vechie, am ramast fara activitate si este bine asa!!
Asta este realitatea romanesca??
Nu gasesc o raspuns.!
Scuze inca o data.