avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Avertisment impotriva publicarii horoscoapelor etc
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Avertisment impotriva publicarii horoscoapelor etc

Sine ira et studio malo.
Superstitiile religioase, magice (ca horoscopul) sau altele, sunt nestiintifice si nemorale; ele pot fi periculoase pentru sanatatea mentala si chiar viata, unica, a oamenilor.
Pentru progresul stiintei si moralei, binevoiti sa nu publicati horoscoape sau alte superstitii.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 06:34, 13 Octombrie 2008
Daca n-am voie... va rog sa stergeti horoscopul...
Cum se comporta cei din zodia Balantei in moarte clinica?!
In corp, in afara corpului, in corp...In cele din urma spiritul se hotaraste sa iasa...Balanta vede un tunel la capatul caruia se afla o fiinta luminoasa. " Sa fie Isus? Stai asa...poate e… cum ii zice?! Hainele alea sunt stilul ei". Nereusind sa se hotarasca daca sa traverseze tunelul (ce ar fi moartea daca nu ai cu cine sa o imparti?), Balanta se trezeste inapoi in corp din greseala, iar primul gand este sa deschida o agentie matrimoniala pentru suflete...

De cate Balante este nevoie pentru a schimba un bec?
Pai cel putin doua pentru a cumpara becul si alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect.

Zodia si sforaitul:
Balanta - Sforaie tare si frumos, aproape artistic. Cand te uiti la el si vezi cat de delicat si armonios pare, nu ai zice ca ar putea vreodata sa sforaie in halul asta.

Ce semn de circulatie corespunde Balantei? - Intersectie nesemaforizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hai sa discutam deschis despre zodia care ne caracterizeaza...este adevarat sau fals Herra_ Herra_ Eu tind sa cred ca ceea ce este scris despre zodia mea este adevarat. La fel de adevarat este ca nu-mi cunosc ascendentii....Dar sa ramanem pe taramul ... (vezi toată discuția)
Zodiac... :) tanguera tanguera [b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie) [b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)
Horoscop ContSters74561 ContSters74561 [b]Berbec (21.03-20.04)[/b] Planeta dominanta: Marte, planeta incapatanarii si incaierarilor. Animalul sacru:barzaunul Personalitate: Berbecul ... (vezi toată discuția)