LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Am trecut pe la oficiul postal unde sunt arondat, si am cerut informatii daca mai am vre-o datorie la administartia finaciara cu privire la taxe si impozite, pe rolul detinut de mine..
Raspunsul a fost urmatorul: LA taxe si impozite totul este zero, dar apar niste amenzi de circulatie ce aduna suma de 508 lei....
Intrebare? Ce obligatii am eu, in aceasta situatie, ca sa contravin in timp util unor alte eventuale neplaceri?.....Daca eu nu am fost instiintat sub nici o forma cu privire despre aceste amenzi, iar tot ce am stiut sau mi-au fost date le-am achitat, la vremea respectiva, si am dovezile necesare...Va multumesc anticipat de raspunsurile primite, si nu in ultimul rand pentru timpul acordat...O zi fenomenala la toata lumea si sarbatori fericite !!!
Eu tot ce am avut de achitat, cu certitudine le-am achitat la vremea respectiva, mai ales ca am avut tot interesul dat fiind faptul ca le-am platit la jumatate...Despre ce am descoperit acum nu am cunostinta...Si nici nu doresc sa ma trezesc in situatia unui coleg de serviciu, cand dimineata la ora 5 a fost arestat, pentru ca nu ajunsese copia chitantei la politie...Sper ca ma intelegeti ce am dorit sa spun...Va multumesc pentru timpul acordat...