avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu neefectuat

Daca o persoana care a lucrat in sistemul bugetar si in cursul anului 2011 a decedat, fara sa efectueze nicio zi din concediul de odihna , poate sotia sa faca demersurile necesare pentru a beneficia de plata zilelor de concediu neefectuat?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 08:50, 14 Decembrie 2011
Plata zilelor de CO neefectuat trebuia facuta odata cu salariul pentru ultima lucrata de decedat, cumulat cu venitul realizat in acea luna.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata in bani a concediului de odihna neefectuat magda2004 magda2004 buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica iar in anul 2011 nu am efectuat concediul de odihna, intrebarea este daca pot sa solicit sa-mi fie platit acest ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu medical crmnradu crmnradu Buna ziua! Am o colega care in cursul acestui an a efectuat peste 180 de zile calendaristice de concediu medical, in etape, intercalat cu program redus, cod ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna ramas neefectuat deoarece am nascut lacramioara-elena lacramioara-elena Buna ziua, -sunt functionar public si mi se cuvin anual 25 de zile concediu de odihnă deoarece am o vechime in campul muncii de peste 15 ani; -in data de ... (vezi toată discuția)