avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general balanta, bilant pentru pfa neplatitor de tva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

balanta, bilant pentru pfa neplatitor de tva

Este posibil ca un pfa sa faca balanta pentru sfarsitul de luna si bilant pentru sfarsit de an? adica ai trebui contabil? pentru ca cei de la administratia financiara asa mi-au spus.
Cel mai recent răspuns: roxana09 , utilizator 15:35, 14 Decembrie 2011
Contabilitatea la pfa se tine in partida simpla, deci nu apar balante si bilanturi. Cat priveste nevoia unui contabil, asta depinde de priceperea dumneavostra de a tine la zi registrele si de a completa declaratia 200 pentru finele anului. Dar nu va cere obligatoriu nimeni sa aveti o colaborare contractuala cu un contabil.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2011
george-neagu, moderator
multumesc pentru raspuns, insa azi cei de la Administratia financiara au spus ca imi trebuie balanta pentru sfarsitul fiecarei luni!!!!!!!!!! am ramas uimita.. nu stiu cat de adevarat este.... si nici nu stiu ce sa fac de acum inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pentru asociatii culturale cseli cseli Buna ziua. Am infiintat o asociate culturala si vreau sa aflu unele lucruri despre contabilitate. Se depune anual bilantul la sfarsit de an e ok. Dar ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida dubla sau simpla? mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am avut un SRL la care tineam contabilitatea, bineinteles, in partida dubla. In a doua jumatate a anului 2014, am infiintat un PFA, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa cuprinda un bilant la asociatie ? BEN46 BEN46 Ce trebuie sa cuprinda un bilant la o Asociatie si cine-l intocmeste si verifica ? (vezi toată discuția)