Va rog sa-mi spuneti cate termene se pot da pana fostul sot aduce veniturile din strainatate, pentru a se calcula pensia de intretinere corect? Actiunea a fost deschisa in iulie si i s-a cerut sa aduca veniturile din strainatate in octombrie. Am avut termen in decembrie si acum la sfarsitul lui ianuarie. Acum a venit din voiaj deci nu mai are motive. Dar vreau sa stiu cat o sa-i mai permita instanta sa traga de timp, avand in vedere ca veniturile au fost dovedite de catre mine cu acte depuse la dosar. Singurul impediment e ca eu nu am avocat.
Va multumesc!
In conditiile in care el nu aduce veniturile obtinute, iar dvs. nu puteti demonstra cuantumul acestora, se va stabili pensia de intretinere la salariul minim pe economie in Romania.
Altfel, ar trebui sa se infiinteze o comisie rogatorie, pentru cercetarea veniturilor lui in tara respectiva, care este destul de costisitoare.
Deci eu am dovedit veniturile . Faptul ca e costisitoare comisia rogatorie ar putea sa ma faca sa pierd procesul? Pentru ca atunci o sa anunt ca suport eu aceste cheltuieli, chiar daca nu-mi va fi prea bine. Trebuie sa se faca dreptate!
Nu se poate atata rautate! A venit din voiaj si i-am spus ca are copilul nevoie de o jacheta mai groasa si nu s-a sinchisit! E imposibil sa nu se faca dreptate copiilor din tara asta! Nici o problema ca i-am cumparat jacheta, dar el oricum nu s-a sinchisit! Putea sa stea si dezbracat! Numai sa nu atentam la banii lui de navigator!
Scuze!! Acest mesaj puteti sa nu-l luati in seama!