avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... majorare salariu cand CIM e suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

majorare salariu cand CIM e suspendat

Sufera modificari salariul unui angajat pe perioada suspendarii contractului sau de munca? Adica pe perioada suspendarii pot interveni majorari de salariu, pot majora si salariul desi in acel moment nu primeste salariu pentru ca are CIM-ul suspendat?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:19, 14 Decembrie 2011
Nu puteti opera modificari.
Art. 49 (6) In cazul suspendarii contractului individual de munca se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajata dupa cresterea copilului shinnygaby shinnygaby buna ziua. Am o angajata in cresterea copilului ce se va intoarce in anul 2015, salar 900 lei. Conform hg 1091/2014 salariul minim creste in ianuarie 2015 la ... (vezi toată discuția)
Modificari cim in timpul suspendarii?? lavinia_buciumas lavinia_buciumas Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce se intampla cu contractul individual de munca al unui salariat care este in concediul de crestere si ingrijire a copilului ... (vezi toată discuția)
Marire salariu in timpul concediului medical MadalynaAdina MadalynaAdina Buna ziua! Am si eu o intrebare. In timpul concediului medical se poate face marire de salariu? Conform art.49 din Codul Muncii am inteles ca nu se poate, dar ... (vezi toată discuția)