avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Revisal

Am spor pt ore suplimentare procentual in cazul in care am intr-o luna la unii angajati ore suplimentare.
Acest spor se trece in Revisal ? Nu este permanent, adca sunt luni in care fac ore diferite suplimentar, sau deloc.
Cel mai recent răspuns: Ileana Costin , Consultant resurse umane 10:34, 15 Decembrie 2011
In alicatia Revisal se transmit elementele din contractul individual de munca si acte aditionale incheiate ulterior pentru fiecare individ care are calitatea de salariat, asa cum sunt ele pe suportul ferestrelor din aceasta aplicatie. Concret, daca salariatul dvs. beneficiaza de anumite sporuri inscrise in cim si actele aditionale ulterioare , acestea fac obiectul inregistrarii si transmiterii in reges la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri permanente si ocazionale daniela106 daniela106 Buna ziua , Pt.angajatii din alimentatia publica , care lucreaza in ture in week-enduri , in zilele de sarbatori legale si unii din ei si ore suplimentare , ... (vezi toată discuția)
Acordare spor suma fixa Radu Aura Radu Aura In situatia in care unui salariat se acorda lunar pentru exercitarea unor sarcini suplimentare, pentru o perioada de 6 luni, un spor la salariul de baza(suma ... (vezi toată discuția)
Sporuri in revisal mmarianne mmarianne Buna ziua, Am citit nenumaratele comentarii cu privire la oportunitatea introducerii cvalorii orelor de noapte, week-end etc in Revisal. Parerea mea este ... (vezi toată discuția)