Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Marcel Mihalache 
	    	Avocat

Marcel Mihalache 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Liulica Gina	                   

Buna ziua!
Va rog un sfat. Sunt intr-un proces civil legat de un teren, eu impreuna cu vecinul meu G, impotriva lui RAD, de la care am cumparat terenul. ... (vezi toată discuția)
	                    Liulica Gina	                   

Buna ziua!
Va rog un sfat. Sunt intr-un proces civil legat de un teren, eu impreuna cu vecinul meu G, impotriva lui RAD, de la care am cumparat terenul. ... (vezi toată discuția)

vnica22	                   

Datorita unei decizii de concediere pe motiv de restructurare m-am ales cu un proces pe rol.
Eu sunt persoana vizata.
Din neglijenta unui \"prieten\" avocat ... (vezi toată discuția)
	                    vnica22	                   

Datorita unei decizii de concediere pe motiv de restructurare m-am ales cu un proces pe rol.
Eu sunt persoana vizata.
Din neglijenta unui \"prieten\" avocat ... (vezi toată discuția)

boian	                   

nu am primit personal hotararea primei instante pentru a ma incadra in termenul de recurs. sentinta recurata de mine a fost primita de un vecin din bloc care ... (vezi toată discuția)
	                    boian	                   

nu am primit personal hotararea primei instante pentru a ma incadra in termenul de recurs. sentinta recurata de mine a fost primita de un vecin din bloc care ... (vezi toată discuția)