avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 fise ale postului pentru un salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 fise ale postului pentru un salariat

Un salariat este angajat pe un anumit post, insa dupa o perioada acesta primeste atributii specifice altui post si i se intocmeste o alta fisa a postului, dar nu si incadrarea.

este legal acest lucru?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 15 Decembrie 2011
Legal poate fi atata timp cat nu este interzis prin lege ... insa alaturi de noua fisa a postului - cumul - trebuie facuta si incadrarea pentru functai respectiva ...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent stelianarotaru stelianarotaru In discutiile cu colegii mei am ajuns sa punem in discutie daca legea cumulului de functii se poate aplica si la institutiile publice. Se poate ca un ... (vezi toată discuția)
Mai multe fise de post alocate unui salariat kaliteea kaliteea Buna seara, Stie cineva , legal se pot atribui mai multe fise de post unui salariat incadrat cu un CIM pe o functie cu un singur cod COR si cu 8 ore de munca ... (vezi toată discuția)
Cim pentru mai multe functii mnd mnd Buan ziua, Daca un angajat indeplineste doua functii in cadrul unei societati este nevoie sa se incheie cim pentru cea de a doua functie ocupata sau este ... (vezi toată discuția)