ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

3)COMPANIA DEJA A CESIONAT O PARTE DIN DATORIE LA O FIRMA DE RECUPERARE,DECI MA ASTEPT SA FIU DATA IN JUDECATA SI DE ACEEA FIRMA.deoarece am primit somatie deja.
 camicr 
	    	Utilizator

camicr 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 camicr	                   

buna seara,va rog sa imi spuneti daca s-a procedat corect;
in luna ianuarie  2011,am deschis proces civil,ordonanta presedintiala,impotriva unei companii de ... (vezi toată discuția)
	                    camicr	                   

buna seara,va rog sa imi spuneti daca s-a procedat corect;
in luna ianuarie  2011,am deschis proces civil,ordonanta presedintiala,impotriva unei companii de ... (vezi toată discuția)

camicr	                   

Buna ziua,
Incerc sa rezum problema ce ma confrunt de 2 ani.
In vara 2010,am platit onorariu avocat,pt a deschide proces impotriva unei companii ... (vezi toată discuția)
	                    camicr	                   

Buna ziua,
Incerc sa rezum problema ce ma confrunt de 2 ani.
In vara 2010,am platit onorariu avocat,pt a deschide proces impotriva unei companii ... (vezi toată discuția)

camicr	                   

buna ziua,
va rog sa imi spuneti,care este termenul limita pt a sta un dosar in arhiva judecatoriei,si a nu se inainta la parchet,cum s-a dispus.
in procesul ... (vezi toată discuția)
	                    camicr	                   

buna ziua,
va rog sa imi spuneti,care este termenul limita pt a sta un dosar in arhiva judecatoriei,si a nu se inainta la parchet,cum s-a dispus.
in procesul ... (vezi toată discuția)