avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale UNDE scrie ca daca la INFIINTARE stabilesti sediul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

UNDE scrie ca daca la INFIINTARE stabilesti sediul social la un cabinet de avocat ulterior poti sa soliciti CAEN in afra sediului?

nu am gasit in LEGE aceasta conditie, daca ma puteti ajuta va multumesc!

de ce nu pot la infiintare sa solicit si CAEN a se desfasura activitatea comerciala inafara sediului social ?
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2011
afaceriiolden, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 09:53, 16 Decembrie 2011
Procedura de autorizare a activitatii unei societati comerciale este reglementata de Legea nr. 359/2004 privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in registrul comertului si a autorizarii functionarii persoanelor juridice. In textul acestei legi nu am gasit o exceptie in sensul ca nu s-ar putea desfasura activitati in afara sediului social in conditiile in care acesta este stabilit la un cabinet de avocat, asadar unde legea nu distinge nici interpretul nu trebuie sa o faca. Nu cunosc o alta reglementare care sa restrictioneze desfasurarea activitatii in afara sediului in conditiile pe care le-ati prezentat.
va relatez cazuri REALE inregistrate la ORC nu mi au acceptat modelul 2 avand sediul social la cabinetul avocatului am dorit in afara sediului si mi au impus modelul 1 ca sa vina cei de la fraude sa mi spuna ca ulterior ORC ia autorizat in afara sediului, ce inseamna asta conform legii din partea ORC?
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2011
afaceriiolden, utilizator
Daca v-au refuzat inregistrarea declaratiei model 2 sau model 3 trebuia sa va indice si un temei legal. Solicitati un punct de vedere in scris la ONRC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare conf art.15 legea 359/2004 cateldestept cateldestept Am participat la o licitatie, codul CAEN al activitatii care este obiectul licitatiei face parte din activitatile secundare ale societatii noastre. In ... (vezi toată discuția)
Magazin online - sediu social la avocat olden olden Firma noua infiintata vreau sa solicit Caen 4791 in afara sediului social, respectiv sediul social la cabinet de avocatura este legal ? (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)