avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu neplatit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu neplatit

Buna ! Lucrez la o gradinita ca si ingrijitoare, angajata printr-un ONG. Mentionez ca, contractul este de 5 ore pe zi si m-i s-a transmis ca trebuie sa-mi fac cerere de concediu neplatit pe perioada vacantei de iarna , adica pe 3 saptamani. Intrebarea mea este, oare este legal sa-mi ceara asa ceva ? Avand in vedere ca nu mi-am luat concediu de odihna ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 23:43, 15 Decembrie 2011
Nu este legal dar probabil ca nu au bani sa va plateasca ,vor sa reduca cheltuielile cu salariile in acest mod.
legalnu este...dar dvs. decideti..daca nu au bani sa va plateasca va pot concedia....si ca sa castgati in instanta dureaza cam 3 ani ( primul termmen este la cca un an si 8 luni de la depunerea contestatiei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna mebi mebi Buna ziua, am fost in concediu medical ingrijire copil timp de 4 saptamani. Firma la care lucrez m-a instiintat ca acest concediu medical mi-a diminuat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am nevoie de ajutor, verișorul meu este angajatul ... MariaKis MariaKis Bună ziua! Am nevoie de ajutor, verișorul meu este angajatul bisericii pe postul de îngrijitor. Preotul nu-i dă zile de concediu în ciuda faptului că ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediul de ingrijire copil pana la 2 ani LUMI1971 LUMI1971 Sunt contabila intr-o unitate de invatamant si va cer ajutorul in rezolvarea urmatoarei situatii.In luna aprilie a acestui an,un cadru didactic va reveni la ... (vezi toată discuția)