avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lucrare particularã în bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lucrare particularã în bloc

Bună ziua.
Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă cât o să ţină) pentru o sumă mult prea mare (800 RON pe locuinţă). Noi nu am acceptat şi am fost lăsaţi pe dinafară. Întrebarea mea este posibil să apelăm la o altă firmă (mai ieftină) pentru a face lucrarea sau asociaţia poate să ne oprească?
O seară plăcută.
Cel mai recent răspuns: Elidor , utilizator 17:32, 19 Decembrie 2011
In principiu, orice lucrare de reparatii sau amenajare se face prin asociatia de proprietari.
Ce inseamna ca "ati fost lasati pe dinafara"?
Avand in vedere ca lucrarea intereseaza partea comuna se impune sa faceti efortul sa va intelegeti amiabil cu asociatia de proprietari,sa participati la actuala executie sau sa continuati prin unitate separata
Atentie sporita la calitate si la garantia acordata la finalul lucrarilor
polistirenul de exterior este f bun si pt interior
am fost lasati pe dinafara inseamna ca s-au început lucrările şi ulterior preşedintele a întrebat cine este de acord.Noi nu am fost. Chiar şi la un membru al comitetului s-au început lucrările fără acordul lui
valitinu a scris:

polistirenul de exterior este f bun si pt interior

Specialistii in domeniu ,din contra impun ca placarea pe exterior sa se realizeze numai cu polistiren anumite grosimi si densitati ,care nu sunt obligatorii de utilizat si in cazul placarilor interioare.
A utiliza la placare interioara polistiren de 10 cm conduce la pierderea unei suprafate majorate fata de utilizarea unui polistiren de 5 sau 8 cm

Alte discuții în legătură

Mi se reduce înãþimea garajului din cauza anvelopãrii termice seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Vă rog să mă consiliaţi în următoarea problemă: Sunt proprietarul unui garaj situat nivelul solului la parterul unui bloc Garaj+Parter+4. Prin ... (vezi toată discuția)
Apartament afectat termic din cauza izolatie spatiu comun Alina_terasa Alina_terasa Buna ziua, Apartamentul este situat la etajul 1, sub el fiind intrare exterioara bloc, holul blocului fara sursa de incalzire si un spatiu ... (vezi toată discuția)
E corect sa izolezi peretii pe interior? petitemichele petitemichele Buna ziua, Locuiesc la etajul 4 si as dori sa izolez bucataria.De cativa ani apare condes pe timp de iarna, mai ales de cand apartamentul de la 3 nu mai este ... (vezi toată discuția)