avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... AVOCATA-SOTIE IMORALA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

AVOCATA-SOTIE IMORALA

Sotia mea este avocata in barou,am vazut ca este consumatoarea si acestui forum.De circa un an a luato razna de tot.Vine acasa noaptea tarziu,mirosind a alcool si-mi spune ca a avut asistari la politie.Cineva mi-a spus,o cunostinta,ca s-a inhaitat cu un Politist si ca face sx cu acesta intr-o garsoniera din sectorul 4.Am incercat sa o urmaresc dar nu am surprinso deocamdata Voi care sunteti colegii ei ce ma sfatuiti sa fac.Eu sunt Director la o banca,va dati seama ca sunt pe punctul de ama face de ras din cauza unei pramatii care este avocata si care ia trebuie sa fie model pentru oameni,Am vazut ca sfaturi stie sa dea dar nu stie sa le respecte ia insusi.Avem si doi copii,fata si baiat de 10 si respectiv 8 ani de care vad parintii mei in cursul zile.Ce ma sfatuiti sa fac cu o asemenea sotie avocat
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 16:22, 15 Octombrie 2008
Domnule, dv. vorbiti serios aici? M-a busit rasul cand am citit, cu greu, mesajul...
Spuneti ca sunteti director de banca? Sper ca nu redactatoipersonal acte, sincer...
Si cu toata scoala si experienta vietii, dv. credeti ce v-a spus o cunostinta? De unde stia cunostinta, s-a uitat pe geamul garsonierei din sectorul 4? Si... i-a placut ce-a vazut, a parat din invidie?
A, nu s-a uitat pe geamuri? Atunci de unde stie?
De la cineva care a auzit de la cineva care stia de la cineva care... a spus un banc despre avocati? :-/

Vorbiti serios? Cum dumnezeu se poate crede asa ceva? Si sotia dv. e asa de alunecoasa ca nu ati putut sa o urmariti? Mai, a naibii treaba...
Eu nu as proceda ca si colega, eu, daca mi-ar spune cineva ca sotul ma inseala sau prinde muste in lipsa mea... as intreba cat mai multe amanunte despre asta... pana as concluziona ori ca trebuie sa stau de vorba cu el ori sa-i transmit persoanei care mi-a impartasit noutatea ce i-ar transmite si colega Romascanu... =D>

Cum e posibil ca un om sa scrie un asemenea mesaj? Nu stiu ce anume sa va spun, ceva nu e insa la locul lui in cuprinsul sau... POate ca nu-mi imaginam ca un director de banca ar scrie cu atatea greseli, fapt ce ma face sa ma indoiesc... sau poate ca ma face sa ma gandesc totusi ca poate mai greseste si prin alte parti...

Chestiunea cu moralitatea e relativa... Se pare ca un musulman cu 4 neveste nu e tocmai imoral... daca nu-ti merge casnicia si calci intr-o jumatate de strachina, devii ce e mai rau! :stunned:
Chiar faptul ca e consumatoare de forum (sic!) pare a fi un lucru negativ in expunerea dv...

Nu stiu ce sa spun, mergeti la un avocat, psiholog, vedeti ce anume doriti, vorbiti cu nevasta, ca asa... mi-a spus unul si cred ca orbul, deja pune un semn de intrebare. Si asupra faptului ca de un an de cand si-a schimbat sotia comportamentul, nu ati reusit sa intelegeti de ce... :sorry:
Este exact cum banuiam,corp la corp nu-si scoate ochii,dar oricum va multumesc pentru sfaturile date si pentru retinerea pe care o aveti de a vorbi despre o colega a voastra,fie ia si imorala in adevaratul sens al cuvantului.Nu stiu ce nu a inteles AVLIL si ce constatari a facut vis a vis de exprimarea mea in propozitie,dar o sfatuiesc sa isi revizuiasca propria exprimare gramatical-lingvistica pe care a folosito in comentariu intrucat este deja corijenta,avand un comportament agresiv nedemn de un avocat.Daca si in fata instantei de judecata folosesti asemenea expresii nedemne vocabularului unui avocat te sfatuiesc sa te angajezi la REBU.Oricum parerea si sfaturile unui asemenea avocat vulgar nu le i-au in considerare.Astept opiniile, in continuare, ale avocatilor titrati cu adevarat antevorbitorilor lui AVLIL si nu numai
AVLIL daca team jignit imi cer scuze,dar pentru mine,te regasesc in personajele lui Caragiale.
Este adevarat ca nu va convine ca in speta este vorba de o colega de a vostra,si nu este prima de acest gen.Vina este a mea ca nu am controlato la timp lasandui libertatea de a face ce vrea.Acum sa apucat de alcool si sex extra conjugal.Si ca o ultima informatie.azi am prinso in fapt,cu ajutorul unor detectivi particulari pe care i-am angajat in urma cu cateva zile.Mi-au fost puse la dispozitie toate dovezile posibile,inclusiv fotografii ce reprtezinta pe cei doi facand sex in masina in padurea de la Calugareni.Asa ca nu poate fi vorba de culpa comuna.
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2008
leey, utilizator
Domnule leey, cred ca nu ati inteles un aspect esential: pentru noi nu conteaza deloc faptul ca sotia dvs e avocata. Nu o cunostem, deci nu o simpatizam si nici nu avem cum sa fraternizam cu ea. Subiectul dvs e pur si simplu unul din multele postate pe aceasta tema, cu specificul ca aici e vorba de o avocata... Lasand deoparte gramatica, aici nu se fac investigatii si nici nu se dau consultatii juridice, asa incat nu puteti obtine certitudinile pe care le cautati.
V-a distrat comentariul, domnule director?
Altul era scopul lui. Mă rog, uneori sunt atît de subtil, că nici eu nu mă înţeleg.

Acum voi fi ceva mai direct: nici măcar batista nu mi-aş spăla-o în public. Fie el şi publicul din alt oraş, de la capătul lumii, unde nu mă ştie nimeni.

themis, utilizator
D-le Liviu(themis),sunteti o figura.Clujenii sunt pusi pe sotii tot timpul.Am tot respectul pentru ei.
Poate se supara administratorul ca fac reclama la Clujeni
leey, utilizator

Alte discuții în legătură

Respingerea actiunii de divort calinpuiu calinpuiu Buna ziua, In ce conditii se poate ajunge la respingerea actiunii de divort pentru soti care au trait impreuna 12 ani pana la momentul introducerii actiunii ... (vezi toată discuția)
Am fost jignit de un profesor Emanuel1221 Emanuel1221 Azi la ora 12 trebuia sa plecam cu doamna diriginta intr-o excursie la gradina botanica si cativa dintre noi sau cerut sa plece . Eu am zis ca nu am bani la ... (vezi toată discuția)
Do's & don'ts in fata judecatorului de divort gromaneco gromaneco BUna ziua, O buna prietena se afla in situatia urata de a divorta. Situatia se prezinta pe scurt asa: familia celor doi da nastere unei fetite. Sotia cu ... (vezi toată discuția)