avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... noua taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

noua taxa de poluare

anul asta am castigat un proces de a-mi inmatricula o masina din afara tarii fara sa platesc taxa de poluare. pe aceeasi chemare in judecata -am schimbat doar datele- am ajutat si un prieten sa castige procesul de a-si inmatricula masina fara taxa.
acum cateva zile am auzit pe la tv ca s-a modificat iar taxa asta de poluare, si vroiam sa ajut inca un prieten sa dea in judecata ca sa nu plateasca taxa. noua taxa modifica oug 50/2008 sau o abroga? adica as putea sa dau la tribunal acelasi format de chemare in judecata pe care am castigat anul asta sau va trebui sa schimb ceva, de ex unde era oug 50/2008 sa pun noua lege? va multumesc

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara plata taxei pacaliciosu pacaliciosu Va salut ! Avand in vedere ca taxa de inmatriculare a masinilor in Romania este ilegala si aberanta, caut un avocat dispus sa ma ajute in actionarea statului ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare jacquelline jacquelline In anul 2012, in vederea inmatricularii masinii, am actionat autoritatile in instanta, in speranta ca nu va mai fi nevoie sa platesc taxa de poluare auto, ... (vezi toată discuția)
Respingere taxa auto ca nefondata eu_craciun eu_craciun Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema, un var de-al meu a avut de recuperat o taxa de poluare, nu s-a prezentat nici la primul termen nici la al doilea ... (vezi toată discuția)